Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Miķelis Rēdlihs nepalīdzēs Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā

Latvijas hokeja izlasei gaidāmajā pasaules čempionātā nevarēs palīdzēt uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, sportists atzinis laikrakstam Latvijas Avīze.

Jau iepriekš M.Rēdliha dalība čempionātā tika apšaubīta, jo bija zināms, ka viņam pēc sezonas paredzēta operācija. Atveseļošanās procesa pirmās dienas pēc pārciestās ceļgala operācijas liecina, ka atkopties laikā līdz čempionātam M.Rēdlihs nebūšot spējīgs. 

Uzbrucējs prognozē, ka ar pilnu slodzi trenēties viņš labākajā gadījumā varēs atsākt aprīļa beigās, tomēr tādējādi viņš nebūs trenējies pilnus divus mēnešus. Šāda sportiskā forma viņam pasaules čempionātā neļaus piedalīties, tāpēc M.Rēdlihs ar lielu nožēlu spiests atteikties no iespējas cīnīties par vietu sastāvā. 

Pēc četrām pavadītām sezonām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas Dinamo M.Rēdlihs šo sezonu pavadīja Jaroslavļas vienībā Lokomotiv, kuras rindās 35 regulārā čempionāta spēlēs guva trīs vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles. Savukārt piecos Gagarina kausa mačos viņa kontā vieni gūti vārti. 

Latvijas izlases rindās M.Rēdlihs piedalījies iepriekšējos astoņos pasaules čempionātos pēc kārtas, 45 mačos gūstot četrus vārtus un veicot 12 rezultatīvas piespēles. 

No Latvijas izlases kandidātiem operācijas veicamas ne tikai M.Rēdliham, bet arī aizsargiem Oskaram Bārtulim un Guntim Galviņam, kā arī uzbrucējam Mārtiņam Karsumam. Savukārt pēc meniska operācijas pašlaik atkopjas vārtsargs Edgars Masaļskis. 

Karsums iepriekš izteicies, ka par savu dalību pasaules čempionātā nav pārliecināts. 

Pasaules čempionāts no 3. līdz 19.maijam otro gadu pēc kārtas tiks aizvadīts Helsinkos un Stokholmā. 

Latvijas valstsvienība spēlēs Helsinku apakšgrupā. Pirmajā mačā tā 4.maijā atkal sacentīsies ar pagājušā gada čempionvienību Krieviju, bet vēlāk tiksies arī ar mājiniekiem somiem, pagājušā gada pasaules čempionāta sudraba medaļniekiem slovākiem, Vāciju, Franciju, Austriju un ASV. 

Četras labākās apakšgrupas komandas savas grupas ietvaros aizvadīs ceturtdaļfinālu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi