Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Milzīgs kautiņš neliedz Liepājas metalurgs hokejistiem sasniegt MHL B grupas ceturtdaļfinālu

Latvijas komanda Liepājas metalurgs svētdien, neskatoties uz milzīgu pretinieku izraisītu kautiņu, izšķirošajā, piektajā, mačā sasniedza Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) B grupas ceturtdaļfinālu.

Astotdaļfināla sērijas piektajā mačā liepājnieki savā laukumā ar 6:2 (2:1, 4:1, 0:0) pieveica Omskas Jastrebi vienību, sērijā līdz trijām uzvarām izcīnot panākumu ar rezultātu 3-2.

Uzvarētājiem ar diviem gūtajiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Leonards Rimjāns, bet pa reizei precīzi bija Pauls Hodzko, Edgars Homjakovs, Juris Ziemiņš un Edgars Ārinieks.

Cīņas beigās laukumā izcēlās liels kautiņš, kura laikā uz ledus izskrēja visi Jastrebi spēlētāji, bet tas uzvarētāju nemainīja. Noraidījumu dēļ pēdējās minūtēs Jastrebi spēlēja vien ar trim laukuma spēlētājiem un vārtsargu, jo visi pārējie hokejisti atradās uz noraidīto soliņa.

Arī pirms mača Jastrebi komanda neiztika bez piedzīvojumiem - pēc atlidošanas uz Rīgu sestdien tā sākotnēji palika bez nūjām un vienīgi pēc vairākām stundām vienība saņēma ziņu, ka divas somas ar nūjām gluži vienkārši nav pamanītas lidmašīnas izkraušanas laikā.

Kā ziņots, abu komandu pirmajos mačos liepājnieki savā laukumā uzvarēja ar 4:1 un 2:0, bet nākamajos divos mačos izbraukumā cieta neveiksmes - ar 3:4 papildlaikā un ar 4:5 pēcspēles metienu sērijā.

Sērijas ceturtdaļfinālā Liepājas metalurgs sacentīsies ar Aļmetjevskas Sputņik vienību, kas astotdaļfinālā ar 3-0 pārspēja Dmitrov hokejistus. Regulārajā sezonā "Sputņik" komandai bija septītais labākais koeficients.

Liepājas metalurgs regulārajā čempionātā tika pie otrā labākā koeficienta līgā, savukārt cita Latvijas kluba Rīgas "Juniors" koeficients bija sliktākais starp izslēgšanas mačos iekļuvušajām vienībām, tāpēc tas sacentās ar regulārā čempionāta uzvarētājiem Kurgānas Junior, kuriem piekāpās ar 0-3.

Kā ziņots, izslēgšanas spēlēm nespēja kvalificēties trešais Latvijas klubs Prizma/Rīga.

MHL B grupā šosezon 31 komanda tika sadalīta trīs divīzijās. Visas trīs Latvijas vienības bija iekļautas Ziemeļrietumu divīzijas dalībnieku vidū, kurā kopā bija 11 vienības no Krievijas, Latvijas, Lietuvas un Moldovas. Šīs 11 komandas regulārajā čempionātā aizvadīja pa četrām spēlēm ar citām savas divīzijas vienībām, izslēgšanas turnīrā iekļūstot labākajām sešām.

Jau vēstīts, ka MHL A grupā jau trešo sezonu pēc kārtas startē Rīgas komanda.

Paredzams, ka pēc sezonas divas vājākās A grupas komandas izkritīs uz B grupu, bet uz augšu pakāpsies tikai viena komanda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi