Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

NHL spēlētāju maiņu dienā klubi veic 22 darījumus

Trešdien, kad Nacionālajā hokeja līgā (NHL) bija pēdējā diena, kad klubi varēja veikt spēlētāju apmaiņu, notikuši 22 darījumi, kuru rezultātā jaunas komandas ieguva 45 hokejisti.

Jau ziņots, ka pie jauna kluba tika arī Latvijas hokejists Mārtiņš Karsums, kuru Bostonas "Bruins" kopā ar aizsargu Metu Lašofu un aizmainīja uz Tampabejas "Lightning" pret veterānu Marku Reči.

Tampabejas "Lightning" trešdien veica vēl divus darījumus, kā rezultātā Toronto "Maple Leafs" rīcībā nonāca vārtsargs veterāns Olafs Kolcigs un aizsargi Džemijs Hevards un Endijs Rodžers. Kolcigs un Hevards šosezon traumu dēļ vairs nevar spēlēt. "Lightning" arī šķīrās no sava labākā šīs sezonas aizsarga Stīva Emingera, kuru samainīja ar Floridas "Panthers" aizsargu Noā Velču.

Pēc hokeja speciālistu domām labāko papildinājumu trešdien ieguvusi Kalgari "Flames", kas no Fīniksas "Coyotes" iemainīja rezultatīvo somu hokejistu Olli Jokinenu, bet no Kolorādo "Avalanche" dabūja aizsargu Džordanu Leopoldu. Uz Fīniksu no Kanādas kluba pārceļas uzbrucēji Metjū Lombardi un Brendons Prusts, bet Denveras vienība ieguva divus gados jaunus hokejistus, kuri NHL sevi vēl nav pierādījuši.

Domājot par izslēgšanas spēlēm, ar pieredzējušu veterānu savas rindas papildināja pērnā gada Stenlija kausa finālisti Pitsburgas "Penguins", kas no Ņujorkas "Islanders" pret drafta izvēles tiesībām nākamajā gadā, ieguva uzbrucēju Bilu Gerinu.

Kad līdz darījumu termiņa beigām bija atlikušas desmit minūtes, divas maiņas veica Ņujorkas "Rangers". No Toronto "Maple Leafs" tie iemainīja Nikolaju Antropovu, kam ir Kazahstānas pilsonība, bet no Fīniksas "Coyotes" aizsargu Dereku Morisu.

Šogad NHL klubu aktivitāte darījumu tirgū nav bijusi tik liela, jo klubu ģenerālmenedžeri ir spiesti rīkoties ekonomiski, uzskata Toronto kluba pārstāvis Braiens Burks. Visvairāk maiņu - piecas - veica Anaheimas "Ducks", bet Fīniksas "Coyotes" bija iesaistīts četros darījumos, šķiroties no sešiem, bet iegūstot četrus jaunus spēlētājus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

xc

Mārtiņš Karsums aizmainīts uz Tampabejas Lightning

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi