Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ozoliņš ar divām rezultatīvām piespēlēm palīdz Atlant saglabāt cerības; Lev spēlēs play-off

Lielisku spēli piektdien KHL čempionātā aizvadīja Latvijas izlases un Mitišču Atlant kapteinis Sandis Ozoliņš, kurš ad divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja klubam savā laukumā ar 2:0 pārspēt Habarovskas Amur. KHL regulārā čempionāta spēles ar dažādām sekmēm aizvadīja vēl vairāki Latvijas hokejisti, tostarp vietu izslēgšanas turnīrā nodrošināja Prāgas Lev ar Mārtiņu Cipuli un Aleksandru Ņiživiju ierindā.

Atlant komanda abus vārtus pret Habarovskas Amur guva trešajā periodā - vispirms 44.minūtē vairākumā pēc Sanda Ozoliņa piespēles izcēlās Iļja Kablukovs, bet nepilnas deviņas minūtes vēlāk Konstantīns Koļcovs panāca 2:0. Arī šajos vārtos rezultatīva piespēle Latvijas izlases kapteinim, kurš otrajā aizsargu pārī uz ledus pavadīja 22:17 minūtes (lielākas spēles laiks komandā). Ozoliņš 41 mačā guvis divus vārtus un atdevis 18 rezultatīvas piespēles. Jāatzīmē, ka Atlant vārtsargs Staņislavs Gaļimovs tika galā ar 42 Habarovskas metieniem.

Prāgas Lev arīdzan ar 2:0 viesos uzveica Maskavas Spartak, vārti un piespēle uzvarētāju sastāvā Tomašam Rahūnekam. Ņiživijs nepilnu astoņu (7:57) minūšu laikā izdarīja vienu metienu, Cipulim 15:12 minūtes uz ledus. Uzvara nodrošināja Prāgas Lev vietu play-off jau debijas sezonā.

Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis atvairīja visus 28 Maskavas Dinamo metienus, palīdzot Hantimansijskas Jugra savā laukumā uzvarēt ar 4:0. Prieku par panākumu gan sabojāja Ņižņekamskas Ņeftehimik uzvara izbraukumā pār Čehovas Vitjaz (4:1), kas ļāva Ņeftehimik iegūt pēdējo ceļazīmi uz play-off Austrumu konferencē. Jugra tādējādi sezonu turpinās Cerību kausā. Ainaram Podziņam Vitjaz 2.maiņā 13:27 minūtes uz ledus un divi metieni.

Lauris Dārziņš netika pieteikts mačam, kurā viņa pārstāvētā Kazaņas Ak Bars komanda viesos ar 3:2 uzveica Minskas Dinamo, kuriem panākums pamatlaikā būtu nodrošinājis vietu play-off. 

Vēl vienā mačā Oskars Bārtulis otrajā aizsargu pārī pavadīja uz ledus 23:07 minūtes Doņeckas Donbass sastāvā, bet klubs savā laukumā ar 3:4 papildlaikā piekāpās Bratislavas Slovan. Oskara rēķinā rezultatīva piespēle Peteri Virtanenam komandas trešo vārtu guvumā un viens neprecīzs metiens.

Georgijs Pujacs Omskas Avangard sastāvā spēlēja tikai 1.periodā (4:08), bet viņa pārstāvētais klubs ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpās līgas līderiem Sanktpēterburgas SKA. Savukārt Novosibirskas Sibirj bez Artūra Kuldas viesos ar 0:4 kapitulēja Ņižņijnovgorodas Torpedo

Citā mačā Miķelis Rēdlihs 12:45 minūšu laikā izcēlās ar trim nesekmīgiem metieniem, bet viņa pārstāvētā Jaroslavļas Lokomotiv ar 2:5 negaidīti piekāpās novājinātajai Novokuzņeckas Metallurg komandai.

Pirms pēdējās spēļu kārtas svētdien atlikusi vairs tikai viena play-off ceļazīme Rietumos - uz to pretendē Minskas Dinamo (71 punkts), Mitišču Atlant un Doņeckas Donbass (pa 70). KHL kopvērtējums Pēdējā kārtā minskieši viesosies Ufā, Atlant uzņems Novokuzņeckas Metallurg, bet Donbass savā laukumā tiksies ar Prāgas Lev.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi