Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Aldara atbalsts Rīgas Dinamo segs ap 10% komandas budžeta

Trešdien "Island Hotel" hokeja kluba Rīgas Dinamo valdes loceklis Normunds Sējējs un a/s Aldaris izpilddirektors Tomass Panteli parakstīja viena gada sadarbības līgumu.

Oficiāli noslēgtā sadarbības līguma summa netiek atklāta. Tomēr, kā vēlāk a/s Dinamo Rīga ģenerāldirektors Zigmārs Priede izteicies aģentūrai BNS, Aldara dotais finansējums segs aptuveni desmito daļu no kluba budžeta (kluba budžets sezonā ir ap 15 miljoniem dolāru).

A/s "Aldaris" vēlāk informēja, ka minējumi par sadarbības līguma summu - 1,5 miljoniem dolāru - neatbilst patiesībai un būtiski atšķiras no darījuma summas. Sadarbības līgums paredz, ka darījuma apmērs ir konfidenciāls.

"Aldaris kā uzņemums vienmēr ir bijis ļoti cieši saistīts ar hokeju. Dinamo ir Rīgas un visas Latvijas simbols. Abiem sadarbības partneriem jātiecas pretī uzvarām gan hokejā, gan biznesā. Alus un hokejs ir tās lietas, kas vieno Latviju grūtajos laikos. Aldaris arī ietilpst Carlsberg saimē, kas kaislīgi atbalsta citus sporta veidus."

28.augustā notiks Aldara atbalstīta Dinamo spēle, kuras laikā līdzjūtējiem būs iespēja laimēt sezonas abomentus. Tāpat notiks dažādi konkursi radio SWH un Star FM, kuros varēs laimēt dažādas citas balvas. "Gribu paust pārliecību, ka šī sadarbība dos pozitīvu atspaidu abām pusēm,” Tomass Panteli pauda gandarījumu par panākto sadarbības līgumu.

"Liels prieks, ka ir izdevies noslēgt sadarbību, jo Aldaris ir ar augstu reputāciju, ļoti atpazīstami tieši Latvijā. Cerams, ka šī sadarbība būs abpusēji izdevīga un ne tikai uz vienu gadu," pēc līguma prakstīšanas sacīja Sējējs.

Sējējs atklāja, ka esot interese no privātajiem un arī valsts uzņēmumiem, "taču šobrīd valstī tā situācija ir tāda, kāda viņa ir un ar to nākas sadzīvot".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi