Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Rīgas Dinamo līgumi ar Sotnieku, Štālu, Karamnovu un Lūsiņu

Rīgas Dinamo klubs trešdien noslēdza līgumus ar aizsargu Kristapu Sotnieku, uzbrucējiem Juri Štālu un Vitāliju Karamnovu, kā arī vārtsargu Edgaru Lūsiņu.Pēc pasaules čempionāta ar Artūra Irbes starpniecību Kristapam radās iespēja aizbraukt uz Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas Capitals treniņnometni.

Pēdējās trīs nedēļas hokejists gaidīja atbildi no aizokeāna. "Neviens man tā arī nepiezvanīja. Ilgāk gaidīt  negribēju, tāpēc piekritu Dinamo piedāvājumam," trešdienas pusdienlaikā Dienai skaidroja Sotnieks. Ar Rīgas Dinamo viņš parakstījis līgumu uz diviem gadiem. Tas gan nenozīmējot, ka durvis uz Ziemeļameriku ir aizcirstas uz visiem laikiem. "Pēc KHL noteikumiem man bija jāparaksta līgums uz diviem gadiem. Ja būs tāda iespēja, pēc gada varbūt atkal mēģināšu iekļūt kādā AHL klubā. Jā, līgums ir uz diviem gadiem, bet tā nosacījumus var atrunāt."Sotnieks hokejista karjeras laikā ir spēlējis tikai pašmāju klubos. No 2004. līdz 2008.gadam Rīga-2000. Pēdējās divas sezonas Rīgas Dinamo komandā Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL).Konkurence uz vietām aizsardzības līnijā ir saasinājusies. Trenera Juliusa Šuplera rīcībā tagad ir deviņi aizsargi ar ambīcijām spēlēt pamatsastāvā: Sandis Ozoliņš, Krišjānis Rēdlihs, Arvīds Reķis, Rodrigo Laviņš, Guntis Galviņš, Jēkabs Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Jānis Andersons un Kristaps Sotnieks. 

Rīgas Dinamo parakstījis līgumu arī ar uzbrucēju Juri Štālu, vārtsargu Edgaru Lūsiņu un uzbrucēju Vitāliju Karamnovu, kuri līdz šim darbojās komandā uz pārbaudes laiku. 

Karamnovs un Štāls gan treniņos, gan aizvadītājās pārbaudes spēlēs pierādīja treneriem, ka var palīdzēt Dinamo nākamajā sezonā. Savukārt vārtsargam Lūsiņam nākamajā sezonā būs atvēlēta trešā vārtu vīra loma aiz Mikaēla Telkvista un Krisa Holta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi