Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Pēdējā minūtē ielaisti vārti liedz Rīgas Dinamo tikt pie punktiem KHL spēlē Minskā

Cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs zaudējusī Latvijas komanda Rīgas Dinamo, turpinot savu šīs sezonas pēdējo izbraukumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā turnīrā, svētdien ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) piekāpās Baltkrievijas klubam Minskas Dinamo, vienīgos vārtus zaudējot vien 11 sekundes pirms pamatlaika beigām.

Vārtus mājinieku rindās guva Raiens Veske.

Par spīti tam, ka Rīgas Dinamo jau bija zaudējuši cerības sasniegt izslēgšanas spēles, arī šo maču rīdzinieki iesāka ļoti apņēmīgi, izdarot vairākus bīstamus metienus uz Minskas vienības vārtiem. Spēles 11.minūtē rīdzinieki nopelnīja divu minūšu vairākumu, taču arī to nespēja pārvērst vārtu guvumā. Pirmās trešdaļas turpinājumā abas komandas izveidoja bīstamus momentus pie pretinieku vārtiem, taču mača rezultāts nemainījās. Minūti pirms perioda beigām pa noraidījumam nopelnīja abas Dinamo komandas - vispirms par klupināšanu aiz saviem vārtiem uz divām minūtēm tika noraidīts Rīgas komandas aizsargs Krišjānis Rēdlihs, taču pēc tam uz noraidīto soliņu devās arī mājinieku rindās spēlējošais Niks Beilens.

Arī nākamā perioda ievadā, spēlējot četratā pret četriem, mača rezultāts nemainījās. Mača 25. minūtē noraidījumu rīdziniekiem nopelnīja Broks Troters, taču neilgi pēc tam Rīgas Dinamo hokejisti palika trīs vīru sastāvā, jo tika fiksēts skaitliskā sastāva pārkāpums. Baltkrievijas komanda lielo vairākumus nespēja realizēt. Šajā periodā rīdzinieku sastāvā uz divām minūtēm tika noraidīts arī Linuss Videls, taču arī šajā vairākumā Minskas komanda nespēja atklāt mača rezultātu.

Noslēdzošo periodu aktīvāk iesāka tieši Minskas Dinamo. Rīdzinieki atbildēja ar dažiem bīstamiem metieniem, taču mača 47. minūtē nopelnīja kārtējo mazākumu. Lai arī šo mazākumu Rīgas Dinamo izturēja, iniciatīva palika mājiniekiem, kuri 14 sekundes pirms spēles beigām panāca 1:0, uzvarot arī visā mačā.

Sezonas noslēdzošajā mačā rīdzinieki otrdien izbraukumā tiksies ar Mitišču Atlant komandu, kurā par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs un kuras sastāvā ir arī pašlaik savainotais Roberts Jekimovs.

Kā ziņots, Rīgas Dinamo piektdien zaudēja jebkādas izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņas izslēgšanas spēlēs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi