Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgas Dinamo turnīrā Sočos vētrainā galotnē zaudē Lokomotiv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas Dinamo otrdien Sočos cieta zaudējumu pārbaudes turnīra mačā. Rīdzinieki ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:0, 1:2) atzina Jaroslavļas Lokomotiv pārākumu.

Mača rezultātu pirmā perioda 15.minūtē atklāja Pāvels Kraskovskis, bet pusotru minūti pirms otrās trešdaļas beigām sekoja atbildes gājiens no rīdziniekiem. Pēc Daniela Bērziņa piespēles no aizvārtes, no tuvas distances Miķelis Rēdlihs panāca 1:1.

Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas divas minūtes un desmit sekundes, Dāvids Ulstrems apslidoja vārtus un ar spēcīgu plaukstas metienu panāca 2:1 rīdzinieku labā. Tiesa, nedaudz vēlāk Taiss Retijs un Aleksandrs Kaļiņins minūtes laikā guva divus vārtus, Kristeram Gudļevskim nespējot Dinamo glābt no zaudējuma.

Jau ziņots, ka pirmajā mačā Latvijas vienība ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Soči vienībai, bet otrajā spēlē ar 6:5 uzveica Sanktpēterburgas SKA.

Ceturtdien rīdziniekiem būs tikšanās ar Krievijas olimpisko izlasi. Vienīgā komanda, ar ko rīdzinieki turnīrā nespēkosies, būs Boba Hārtlija trenētā Omskas Avangard.

Sočos Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā ir šādi hokejisti: vārtsargi - Kristers Gudļevskis, Maksims Tretjaks un Kristaps Nazarovs; aizsargi – Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Kristofers Berjlunds, Sergejs Gimajevs, Eduards Hugo Jansons, Roberts Mamčics, Bens Māršals, Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle; uzbrucēji Kārters Eštons, Oskars Batņa, Jākobs Berljunds, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Roberts Lipsbergs, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Gints Meija, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Deivids Sarkanis, Dāvids Ulstrems, Patriks Zabusovs.

Dažādu iemeslu dēļ Rīgā palikuši uzbrucējs Vitālijs Pavlovs, ar pārbaudes laika līgumiem esošie vārtsargs Niklāvs Rauza un aizsargs Kristaps Bazevičs, kā arī Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas Rīga uzbrucējs Ričards Grīnbergs.

Rīgas Dinamo gatavošanos sezonai kopīgi uzsāka jūlija vidū ar treniņnometni Liepājā, trenējoties gan uz ledus, gan svaru zālē, gan sporta zālē, gan arī stadionā. Nometnes noslēgumā rīdzinieki aizvadīja divus pirmos pārbaudes mačus, vispirms spēlējot neizšķirti pret Krievijas Augstākās līgas (VHL) vienību Almetjevskas Ņeftjaņik (1:1, pēcspēles metienu sērijā 2:3), bet pēc tam uzveicot Leonīda Tambijeva trenētos VHL čempionus Karagandas Sarjarka, ko pārstāv vairāki Latvijas hokejisti (6:1, pēcspēles metienos 2:2).

Rīgas Dinamo līdz pat aizvadītās sezonas regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

Jaunā KHL sezona sāksies 1.septembrī, bet pirmo maču Rīgas Dinamo aizvadīs 2.septembrī savā laukumā pret latviešu uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas Spartak, ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi