Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Sējējs: Domāju, ka Dinamo saglabāsim visu treneru štābu

KHL kluba Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs uzskata, ka vienības galvenais treneris Artis Ābols un pārējais treneru kolektīvs turpinās darbu arī nākamajā sezonā.

"Ābolam bija līgums uz gadu ar iespēju to pagarināt. Apspriedīsim, es nevaru apgalvot, ka viņš paliks simtprocentīgi, bet ceru un domāju, ka viss treneru kolektīvs saglabāsies," Sējējs atklājis aģentūrai R-Sport.

Ģenerālmenedžeris norāda, ka komandu sezonas beigās lielā mērā ietekmēja tās hokejistu dalība Soču Olimpiādē. "Pirmo uzdevumu mēs izpildījām, iekļūstot play-off. Tomēr pirmo kārtu pārvarēt neizdevās, lai gan spēlējām pietekoši labi. Kaut kur spēka nepietika. Vienpadsmit mūsu hokejisti spēlēja Sočos, bet trīs vadošie spēlētāji traumu dēļ izkrita līdz sezonas beigām. Mēs netaisnojamies, bet tas atstāja ietekmi uz spēles kvalitāti," atzina Sējējs.

Runājot par 41 gadu vecā (42 paliks 3.augustā) kapteiņa Sanda Ozoliņa nāktoni komandā, Sējējs vēl nevarēja pateikt - spēlēs Latvijas hokeja leģenda arī turpmāk vai nē. "Viņš sasniedzis tādu vecumu, kādā lēmums jāpieņem pašam. Apspriedīsimies un domāsim," noslēdz N.Sējējs.

Kā zināms, Rīgas Dinamo regulārajā sezonā ieguva 93 punktus, kas ir komandas labākais rādītājs sešās KHL sezonās, bet Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfinālā ar 3-4 atzina Doņeckas Donbass pārākumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi