Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Štāls priecāsies, ja pret Itāliju iemetīs arī citas maiņas, bet ceturtā paliks tukšā

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Juris Štāls, kurš katrā no divām Manheimā aizvadītajām spēlēm ir nopelnījis pa rezultatīvam punktam par piespēlēm, pēc spēles ar Kanādu Latvijas žurnālistiem sacīja, ka priecāsies, ja mačā pret Itāliju ceturtā maiņa paliks tukšā, taču vārtus gūs citi un Latvijas izlase uzvarēs.

"Mēs spēlējam kā komanda, tagad nav pamats priecāties. Es būšu priecīgs, ja mēs [ceturtā maiņa] rīt neiemetīsim, bet noturēsim savus vārtus tukšus un citi iemetīs pret itāļiem. Galvenais šajā spēlē ir uzvarēt," teica Štāls.Tas, ka tieši ceturtā maiņa pagaidām ir vienīgā, kas spēlējusi rezultatīvi, iespējams, ir saistīts ar to, ka tā vairāk tiecas uz pretinieku vārtiem. "Nezinu, tā ripa kaut kā ir iegājusi vārtos. Spēlējam, neko pārāk nesarežģījam, mūsu maiņas uzdevums ir noturēt rezultātu, neielaist savos vārtos, bet uzbrukumā mums ir brīva vaļa. Tāpēc, ja varam tikt līdz vārtiem, tad pašreiz ir veiksmīgi sanācis, ka tās ripas ir iegājušas," paskaidroja uzbrucējs, kuram šis ir trešais pasaules čempionāts.Zaudēt Kanādai nav bijis patīkami, jo īpaši ar tādu rezultātu. "Pirmais periods visu izteica, paši redzējāt, ātri dabūjām aukstu dušu no viņu vairākuma. Taču jāskatās pozitīvi, jāpaņem visas kļūdas, jāizanalizē un jāiet pret Itāliju uz visiem simts," Štāls uzsvēra, ka trešā spēle būs svarīgākā.Viņš atzina, ka pret kanādiešiem tiesnesis pieņēmis dažus apšaubāmus lēmumus, jo bijuši arī brīži, kad pēc kanādiešu grūdiena mugurā tiesneša svilpe klusējusi. No otras puses, daļa noraidījumu bijuši pelnīti. "Netikām ar kājām līdzi. Tas ir tiesnešu darbs, kā viņi tiesā, un mēs tur neko nevaram darīt," norādīja uzbrucējs.Latvijas un Itālijas izlašu spēle Manheimas SAP arēnā notiks trešdien plkst.17.15 pēc Latvijas laika. Spēles uzvarētāji iekļūs otrajā grupu turnīra kārtā, bet zaudētāji cīnīsies par palikšanu elites grupā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi