Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šuplers cīņu pret Severstaļ nosauc par vienu no visaizraujošākajām spēlēm

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers piektdien komandas aizvadīto cīņu pret Čerepovecas "Severstaļ" nosauca par vienu no šosezon visinteresantākajām spēlēm, piebilstot, ka protams, būtu bijis labāk, ja mājinieki "Arēnā Rīga" uzvarētu.

Spēlē netrūka pretuzbrukumu, bija daudz vārtu gūšanas iespēju un aizraujoša taktiska cīņa, žurnālistiem teica Šuplers. Par izšķirošajiem vārtiem viņš nosauca "Dinamo" trešo ielaisto ripu, kad divas minūtes pirms pamatlaika beigām viesiem izdevās realizēt skaitlisko pārsvaru un panākt neizšķirtu 3:3.

"Spēle bija ļoti interesanta, viena no labākajām spēlēm [sezonā]," paskaidroja Šuplers.

Pagarinājums "Dinamo" izvērties ļoti smags Jēkaba Rēdliha noraidījuma dēļ, un Šuplers ir pateicīgs spēlētājiem, kas tomēr izturējuši grūto pārbaudījumu. Savukārt pēcspēles metienus Šuplers nosauca par vienlīdz lielu meistarības un veiksmes pārbaudi, kurā šoreiz pārāki izrādījās pretinieki. Šuplers piebilda, ka pret spēlētājiem viņam nav pretenziju, lai gan savu līdzjutēju priekšā būtu gribējies uzvarēt.

Šuplers piebilda, ka spēle trijatā pret trim pretiniekiem, kāda divas minūtes ilga pagarinājumā, nav nekas tāds, ko komanda nebūtu apguvusi treniņos.

Savukārt "Severstaļ" galvenā trenera vietas izpildītājs Aleksandrs Smirnovs uzteica abu komandu vārtsargus - gan Vasiliju Košečkinu, kurš Čerepovecas komandas vārtus neskartus nosargāja pēcspēles metienos, gan "Dinamo" daudzkārt no nepatikšanām glābušo Krisu Holtu. Abām komandām netrūka iespēju gūt vārtus, un spēlē, kas bija ļoti interesanta, "Severstaļ" hokejisti izlika visus spēkus par 110 procentiem, pauda Smirnovs.

Jau ziņots, ka spēlē, kurā visus trīs vārtus "Dinamo" guva Lauris Dārziņš, ar 4:3 pēcspēles metienos pārāki bija "Severstaļ" hokejisti. Nākamā spēle Rīgas "Dinamo" būs svētdien Liepājā, kur viesosies Sanktpēterburgas SKA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi