Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šuplers: Palīdzēja atpūta un laba gatavošanās pēc iepriekšējās spēles

Atpūtas diena un labs gatavošanās darbs pēc iepriekšējās cīņas palīdzēja Rīgas "Dinamo" pēcspēles metienos izcīnīt uzvaru pār Minskas "Dinamo" Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), pēc svētdien viesos gūtā panākuma teica Latvijas kluba galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Cīņa Bobruiskā izvērtās ļoti interesanta, un abas komandas labi darbojās uzbrukumā, žurnālistiem pastāstīja Šuplers. Viņš pasūrojās par uzvaras nenoturēšanu pamatlaikā, taču atzina, ka hokejā mēdz būt visādi pavērsieni.

"Pēdējā trešdaļā mums netrūka asu momentu, un arī pagarinājums bija drīzāk izdevies," cīņas gaitu izvērtēja Šuplers. "Esmu pārliecināts, ka skatītājiem patika spēle pēc pilnas programmas, kur bija arī pēcspēles metieni," viņš piebilda, neaizmirstot uzslavēt Rīgas "Dinamo" pēcspēles metienus meistarīgi izpildījušos Lauri Dārziņu un Aleksandru Ņiživiju.

Komandas atšķirīgo sniegumu iepriekšējā spēlē, kurā Rīgas "Dinamo" trešdien savā laukumā zaudēja Čehovas "Vitjaz" (0:2), Šuplers izskaidroja ar spraigo spēļu grafiku. Rīgas "Dinamo" pirms spēles pret "Vitjaz" 47 dienās aizvadīja 22 spēles, un tādas slodzes dēļ komandas sniegumu nosaka ne tikai meistarība un gribasspēks, jo uz noguruma fona iespējami dažādi pārsteigumi, paskaidroja Šuplers.

Salīdzinājumā ar spēli pret "Vitjaz" hokejistiem Rīgas "Dinamo" pret Minskas klubu nospēlēja par 40 procentiem labāk gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, vērtēja Šuplers. "Brīvdiena un dažas mierīgas gatavošanās dienas, un lūk,- pavisam cits rezultāts," viņš teica.

Savukārt Minskas "Dinamo" galvenais treneris Mareks Sikora bija apmierināts ar izcīnīto vienu punktu. Viņaprāt, Rīgas "Dinamo" spēlētāji bija spēcīgāki, svaigāki un ātrāki par pretiniekiem, jo Minskas komandai ik pēc dienas bija spēles. Sikora uzteica Minskas "Dinamo" vārtsargu Robertu Ešu, kas vairākkārt glābis, kā arī visu savu komandu par spēju atrast spēkus rezultāta izlīdzināšanai pamatlaika beigās.

Pēcspēles metieni šoreiz bija nevis loterija, bet gan Rīgas "Dinamo" spēlētāju meistarības demonstrējums, piebilda Sikora.

Jau ziņots, ka ar pēcspēles metienos gūto uzvaru 4:3 Rīgas "Dinamo" pārtrauca četru zaudējumu sēriju. Pēdējo spēli pirms divu nedēļu pauzes Rīgas "Dinamo" aizvadīs otrdien Maskavā pret CSKA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi