Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šuplers priecīgs par Dinamo hokejistu attieksmi pret darbu

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Juliuss Šuplers ir priecīgs par hokejistu attieksmi pret darbu pirmssezonas gatavošanās procesā, kas vēl pāris nedēļas būs koncentrēts uz fiziskās formas uzlabošanu.

Pēc piektdien Piņķos pirmajā pārbaudes spēlē gūtās uzvaras pār Novosibrskas "Sibirj" Šuplers žurnālistiem stāstīja, ka ir apmierināts gan ar "Dinamo" spēlētāju kustības ātrumu, gan tieksmi pēc vārtu gūšanas un spēlētāju azartu. Viņš pauda cerību, ka arī līdzjutējiem spēle patika, jo atmosfēra Inbox.lv hallē bijusi kā oficiālā sezonas spēlē.

"Komanda labi patrenējās Valmierā, kur ir ļoti labi apstākļi, un ar spēlētāju attieksmi esmu ļoti apmierināts," teica Šuplers.

"Dinamo" trenerim vairāk patika spēles pirmās divas trešdaļas, bet pēdējā perioda viesi uzlaboja savu sniegumu un cīņa kļuva līdzīgāka. Lai gan "Dinamo" nerealizēja piecus līdz sešus vārtu gūšanas momentus, divas labākās iespējas tomēr netika palaistas garām, uzsvēra Šuplers.

Turpinot gatavošanos Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas sākumam, nākamās divas nedēļas "Dinamo" turpinās intensīvi trenēties svaru zālē un riteņu mīšanā, un tikai vēlāk lielākā vērība tiks pievērsta tehnikai un taktikai, lai uz sezonas pirmajām spēlēm komanda būtu labākajā dinamiskajā formā.

Šuplers bija apmierināts arī ar kapteiņa Sanda Ozoliņa veikumu, norādot, ka vēlreiz pārliecinājies, ka pieredzējušais aizsargs komandai būs ļoti noderīgs gan ledus laukumā, gan ar savu lielo autoritāti ārpus tā.

Savukārt "Sibirj" galvenais treneris Vladimirs Semjonovs stāstīja, ka arī viņa komanda šobrīd trenējas ar lielām fiziskām slodzēm, tādēļ labāko spēli rādīs vēlāk, lai arī laukumā jau piektdien bija spēcīgākais sastāvs. "Sibirj" trenējās Ventspilī, un ar tur sniegtajām iepējām Semjonovs ir apmierināts. Viesu treneris cer, ka cerības klubā attaisnos Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs, kurš komandā aicināts, lai kļūtu par vienu no līderiem.

Jau ziņots, ka pirmajā pārbaudes spēlē pirms KHL sezonas "Dinamo" ar 3:1 Piņķos uzvarēja "Sibirj" hokejistus. Nākamās divas pārbaudes spēles "Dinamo" aizvadīs izbraukumā Baltkrievijā, kur 5. augustā tiksies ar Latvijas izlases galvenā trenera Oļega Znaroka vadīto Balašihas HK MVD, bet dienu vēlāk cīnīsies ar Minskas "Dinamo". KHL regulāro čempionātu Rīgas klubs uzsāks 12. septembrī "Arēnā Rīga" pret Ufas "Salavat Julajev".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi