Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šuplers: taktiskas kļūdas aizsardzībā izšķīra spēles rezultātu

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēlē piedzīvotā zaudējuma ar 0:4 pret Astanas "Baris", norādīja, ka cīņas likteni izšķīrušas taktiskās kļūdas, kuras pieļāva mājinieki.

"Dinamo" treneris preses konferencē sacīja, ka ne viss sanācis kā gribētos, jo vārtu gūšanas momentus mājinieki izveidojuši pietiekami, taču teicami nospēlējis "Baris" vārtsargs Vitālijs Jeremejevs un viesu aizsardzība. Savukārt pašu pieļautās taktiskās kļūdas iespaidojušas spēles rezultātu par labu viesiem.

Šuplers sacīja, ka komandai pirms spēles dots uzdevums uzmanīgi spēlēt aizsardzībā, ņemot vērā, ka vārtos ir debitants Edgars Lūsiņš.

"Tomēr attiecīgās situācijās netikām galā, divas reizes pēc kļūdām zaudējām vārtus, vēl reizi ielaidām mazākumā. Tas noveda pie šāda iznākuma. Komandā nav sešu pamatsastāva spēlētāju, spēles laikā traumu guva arī Hartigans. Taču negribu ar to attaisnoties. Bija uzdevums, spēlēt uzmanīgi, tomēr šoreiz neizdevās," norādīja treneris.

Šuplers cer, ka līdz Jaunajam gadam varēs spēlēt no traumas atlabstošais Kriss Holts, bet otrs vārtsargs Mikaēls Telkvists no sastāva ir izkritis uz ilgāku laiku. Daudzie savainojumi gan nenozīmē, ka "Dinamo" rindas papildinās kāds no jauniešu HK "Rīga" komandas, jo komandā jau ir Ainārs Podziņš un Vitālijs Karamnovs.

"KHL komandā nevar būt 15 jauniešu komandas spēlētāju, jo šim līmenim citi pagaidām vēl nav gatavi. Aizsardzībā mums vēl ir Andersons. Skatīsimies, rīt tiksim skaidrībā, analizēsim šo spēli un gatavosimies nākošajai cīņai," piebilda Šuplers.

Uz jautājumu, vai kā kandidāts uz vietu sastāvā netiek izskatīts uz farmklubu "Liepājas metalurgā" nosūtītais uzbrucējs Juris Štāls, Šuplers atbildēja, ka viņš ir traumēts. "Štāls ir traumēts, ko mēs varam uz viņu cerēt," strupi noteica treneris.

Savukārt uz aģentūras BNS jautājumu, kā Šuplers vērtē komandas jaunieguvuma Roberta Petrovicka sniegumu, kurš aizvadījis divas spēles, treneris atbildēja, ka viņam vēl jāiejūtas.

"Mēs spēlējam citādāk nekā pagājušajā sezonā, tāpēc viņam savas darbības vēl jāpielāgo. Līmenis viņam ir labs, taču vajadzīgs darbs, lai viss būtu kārtībā," sprieda slovāks.

Astanas "Baris" galvenais treneris Andrejs Homutovs norādīja, ka viņa vadītā komanda labi sākusi spēli, darbojusies disciplinēti aizsardzībā, un lai gan momentu nav bijis daudz, tos pašus izdevies veiksmīgi realizēt. Labi nospēlējis vārtsargs Jeremejevs, taču arī visa komanda pēc spēles ir pelnījusi uzslavas.

Zinot, ka "Dinamo" ir veselības problēmas pamatvārtsargiem, "Baris" treneris saviem padotiem pirms spēles devis uzdevumu vairāk mest pa vārtiem, un izdarīt spiedienu uz pretinieku vārtu priekšu. "Ar to mums izdevās titk galā," sacīja Homutovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi