Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ulmanis: No leģionāriem Dinamo varētu palikt tikai Hosa

Viens no Rīgas ''Dinamo'' kluba akcionāriem, Latvijas eksprezidents Guntis Ulmanis atzīst, ka, izņemot komandas līderi Marcelu Hosu, pārējie Rīgas "Dinamo" hokeja komandas šīs sezonas leģionāri nākamajā sezonā komanda nespēlēs.

Tā Ulmanis sacīja pirmdien LNT raidījumam "900 sekundes".

"Es negribu apsteigt laiku, bet pārējiem ārzemniekiem, izņemot Hosu, ir jāpadomā par citām darbavietām," sacīja Ulmanis.

Viņš atzina, ka gan komandas rezultatīvāko spēlētāju Hosu, gan komandas treneri Jūliusu Šupleru noteikti mēģinās pārvilināt uz citām komandām, taču komandas menedžments šobrīd strādājot pie tā, lai viņus, kā arī labākos Latvijas hokejistus komandā noturētu.

"Tas, ka viņus mēģinās pārpirkt ir absolūti skaidrs. "Dinamo" vadība šobrīd strādā pie finansu plāna, un mēs darīsim visu, lai komanda uz Latvijas nacionālās izlases bāzes būtu pietiekami spēcīga, atraktīva, emocionāla un to mīlestību, ko esam ieguvuši tautā, domāju, komandai ir jānotur," sacīja Ulmanis.

Ulmanis norādīja, ka komandas vadībai jau esot prātā vairāki ārzemnieki, kuri nākamajā sezonā varētu spēlēt "Dinamo". Komandā tādu būšot ne vairāk par pieciem, sešiem. Īstais hokejistu pāreju laiks sākošoties pēc 1.aprīļa. "Mums jāatrod tādi spēlētāji, kas iekļautos Latvijas izlases modelī," runājot par potenciālajiem ārzemniekiem, sacīja Ulmanis.

Kluba otrajā sezonā Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Rīgas "Dinamo" tika līdz Rietumu konferences pusfinālam, kur martā zaudēja Latvijas izlases galvenā trenera Oļega Znaroka vadītajam Balašihas HK MVD. Līdzjutēju interese par "Dinamo" bija tik iespaidīga, ka biļetes uz komandas mājas spēlēm izslēgšanas turnīrā parsti izpirka aptuveni stundas laikā.

Savukārt Slovākijas izlases uzbrucējs Hosa KHL regulārajā čempionātā guva 35 vārtus, atkārtojot līgas iepriekšējās sezonas rezultativitātes rekordu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi