Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Vācijas hokeja izlases treneris: Spēle ar Itāliju bija laba sagatavošanās cīņai ar Latviju

Vācijas hokeja izlases pirmā spēle pasaules čempionātā ar Itāliju bija laba sagatavošanās cīņai ar Latviju, uzskata Vācijas valstsvienības galvenais treneris Jakobs Kolikers. Jāatgādina, ka piektdien pirmajā Stokholmas apakšgrupas spēlē Vācija pieveica Itālijas hokejistus ar rezultātu 3:0 (1:0, 1:0, 1:0).

"Šī bija laba gatavošanās spēle nākamai cīņai ar Latviju. Protams, ka ir lietas, kas jāuzlabo, bet kopumā ar pirmo maču esmu apmierināts - rezultāts ir labs," pēc mača izteicās Kolikers. "Ir ielikts labs pamats un tagad rūpīgi gatavosimies nākamajam mačam. Itālijas izlase labi spēlēja aizsardzībā un mēs brīžiem netikām tai cauri. Nākamajā spēlē uzbrukuma zonā vajadzētu darboties vienkāršāk."

"Pirmajā trešdaļā nopelnījām vairākus noraidījumus, kas prasīja daudz spēka," secināja Itālijas valstsvienības galvenais treneris Riks Kornakja. "Diemžēl uzbrukumā neizmantojām iespējas gūt vārtus un piedzīvojām zaudējumu. Nekas traks nav noticis - turpināsim strādāt. Arī mums šis bija labs pārbaudījums."

Jāpiebilst, ka otrā Stokholmas apakšgrupas spēlē šodien smagu uzvaru pret Dāniju izcīnīja vieni no turnīra favorītiem - Čehijas izlase, uzvarot ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0).

Stokholmas apakšgrupā spēlē Krievija, Zviedrija, Čehija, Vācija, Norvēģija, Latvija, Dānija un Itālija. Savukārt Helsinku apakšgrupā spēlē čempionvienība Somija, kā arī Kanāda, ASV, Šveice, Slovākija, Baltkrievija, Francija un Kazahstāna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi