Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

VIDEO, FOTO: Girgensonam skaisti vārti papildlaikā, Sabres uzvar Filadelfijā

Ar uzvaras vārtiem papildlaikā otrdien izcēlās NHL kluba Bufalo Sabres latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, palīdzot komandai viesos ar 4:3 (2:1, 0:0, 1:2, 1:0) pārspēt Filadelfijas Flyers. Girgensonam tas bija pirmais punkts sezonas deviņos mačos, bet Sabres tikai trešais panākums un pirmais viesos.

Jau līdz pirmās trešdaļas vidum Sabres atradās vadībā ar 2:0, tomēr mača turpinājumā laukuma saimnieki panāca neizšķirtu. Trešā perioda vidū Sabres vadībā atkārtoti izvirzīja Džeiks Makkeibs, taču Flyers hokejistiem izlīdzinājumu vien 54 sekundes pirms pamatlaika beigām panāca Breidens Šenns, kuram tie bija jau otrie vārti mačā. 

Papildlaika vidū gan savu pēdējo vārdu teica Sabres, Girgensonam pēc teicamas piespēles izskrienot uz tikšanos ar Stīvu Meisonu - latvietis viegli pārspēja pretinieku vārtsargu, gūstot pirmos vārtus sezonā.

Kopumā Girgensonam 17:22 minūtēs uz ledus pieci metieni, neitrāls lietderības rādītājs un divi spēka paņēmieni. Deviņos mačos šosezon viņam viens vārtu guvums un neitrāls lietderības rādītājs. 

Tikmēr Sabres komanda ar deviņos mačos iekrātiem sešiem punktiem ieņem 14.vietu Austrumu konferences 16 klubu konkurencē. Nākamo spēli vienība aizvadīs ceturtdien, kad viesosies Pitsburgā pie Penguins.

Citā mačā latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētais Tampabejas Lightning klubs viesos ar 0:2 piekāpās Sentluisas Blues, otro spēli pēc kārtas negūstot vārtus. Gudļevskis šoreiz palika rezervē, bet komandas pamatvārtsargs Bens Bišops atvairīja 22 no 23 metieniem. 

VIDEO: Girgensona uzvaras vārti 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi