Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

VIDEO: Rēdliha vārti nodrošina Lokomotiv uzvaru pār čempioniem un 2:2 sērijā

Latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs otrdien guva izšķirošos vārtus Jaroslavļas Lokomotiv un Maskavas Dinamo cīņā, palīdzot Lokomotiv ar 3:2 triumfēt otrajā papildlaikā. Tādējādi Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 2:2. Šajā sērijā komandas uzvarējušas tikai mājās.

Spēles laikā Dinamo divas reizes izvirzījās vadībā, bet Lokomotiv spēja atspēlēties - otros vārtus komanda guva vien mača 58.minūtē, panākot 2:2. Pirmajā papildlaikā vārti gūti netika, bet jau otrā papildlaikā 44.sekundē Miķelis Rēdlihs pēc Jāņa Sprukta un Iļjas Gorohova piespēlēm panāca Lokomotiv uzvaru. Nākamā spēle ceturtdien Maskavā. Kā zināms, pēdējo divu sezonu uzvarētājus Dinamo trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, bet uzbrukumā darbojas Mārtiņš Karsums. Šoreiz latvietim nepilnu 20 minūšu laikā viens metiens un divi spēka paņēmieni.

Tikmēr spēcīgā Sanktpēterburgas SKA komanda otrdien kā pirmā sasniedza KHL Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālu, sērijā ar 4:0 pārspējot Maskavas CSKA.

Sērijas ceturtajā mačā viesos SKA triumfēja ar 5:4 papildlaikā, turklāt, mača gaitā divas reizes atspēlēja divu ripu deficītu (0:2, 2:4). Romans Červenka neizšķirtu panāca vien 59.minūtē, bet papildlaikā uzvaru pēc trim spēlētām minūtēm nodrošināja Aleksejs Poņikarovskis.

Nedaudz vēlāk Rietumu pusfinālu pirmo reizi sasniedza arī Prāgas Ļev, kas arī ceturtajā mačā spēja uzveikt Zagrebas Medveščak - 3:2. Jau pirmajā periodā Prāgas komanda ieguva divu ripu pārsvaru, nosargājot uzvaru līdz mača beigām. Zīmīgi, ka visos četros mačos Lev bija pārāki jau pamatlaikā.

Trešo uzvaru Austrumu konferences ceturtdaļfinālā otrdien svinēja Astanas Baris komanda, sērijā pret Jekaterinburgas Avtomobilist izvirzoties vadībā ar 3:0. Baris izbraukuma spēlē bija pārāki ar 2:1, lai gan Avtomobilist jau 7.minūtē vārtus guva pirmie. Spēles gaitā Baris panāca neizšķirtu, bet 57.minūtē Konstantīns Rudenko izrāva uzvaru viesiem. Iepriekš savā laukumā astanieši bija pārāki ar 3:2 un 5:4 - abas reizes papildlaikā.

Tikmēr pie uzvarām savos laukumos tika divas komandas, kas regulārajā sezonā finišēja zemāk par saviem pretiniekiem sērijā. Novosibirskas Sibirj negaidīti ar 7:1 sagrāva Kazaņas Ak Bars. Jau līdz spēles vidum laukuma saimnieki četras reizes pārspēja Ak Bars vārtsargu Konstantīnu Baruļinu, bet pēc tam vēl trīs ripas iemeta Emīlam Garipovam. Sibirj sērijā ir vadībā ar 2:1.

Pētera Skudras vadītie Ņižņijnovgorodas Torpedo sērijas trešajā mačā savā laukumā ar 1:2 trešajā papildlaikā piekāpās Artūra Kuldas pārstāvētajiem Ufas Salavat Julaev. Viesi uzvaras vārtus guva mača 114.minūtē (Aleksandrs Stepanovs), kas to padara par vienu no ilgākajām spēlēm KHL vēsturē. Kulda laukumā pavadīja 40 minūtes un 42 sekundes, izceļoties ar 12 spēka paņēmieniem un pieciem bloķētiem metieniem. Šajā sērijā, kurā uzvaras līdz šim tikai viesiem, Torpedo atrodas vadībā ar 2:1.

Vēl Vladivostokas Admiral pārstidza Magņitogorskas Metallurg, mājās uzveicot spēcīgo pretinieku ar 4:3 papildlaikā. Mača gaitā magņitka trīs reizes atspēlēja vienas ripas deficītu, bet spēles 86.minūtē Iļja Zubovs tomēr nodrošināja laimīgu uzvaru mājiniekiem. Metallurg gan saglabā vadību sērijā ar 2:1, jo savā laukumā uzvarēja abos mačos (3:1, 5:3).

Video: Rēdliha uzvaras vārti






Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi