Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Viedoklis. Ekspresis aizbrauca, pārliecība palika

Secinājumi pēc vakardienas spēles:

- sezonas laikā nemēdz būt daudz tādu zaudējumu, pēc kuriem līdzjutēji var teikt: „man nav jānožēlo neviens izdotais santīms par ieejas biļeti uz spēli”. Ceru, ka pēc vakar redzētās spēles, tādu bija vairākums. Vakardienas spēle bija no tās sērijas, kad varējām izbaudīt hokeja burvību no pirmās minūtes. Komandas kapteiņa Ozoliņa skriešana atpakaļ no uzbrukuma zonas sargāt savus vārtus, Miķeļa Rēdliha iepriekš mutiski sagatavotais spēka paņēmiens pret Radulovu, Cipuļa piespēle, Holta jaunās ķivere, Ņiživija pirmo un Karsuma 15.vārtu guvums un Radulova meistarības paraugdemonstrējumi biļetes vērtību pilnībā atsvēra.

- Zaudējām spēli, bija kļūdas, bet uzvarējām 2 periodus. Neaizmirsīsim, ka zaudējām Gagarina kausa ieguvējiem, kuru sastāvā spēlē ne tikai viens no līgas labākajiem spēlētājiem (iespējams, labākais) Aleksandrs Radulovs, bet vairāki visaugstākā līmeņa krievu hokeja meistari, un divas reizes pēc kārtas zaudēt rīdziniekiem – to viņi nedrīkstēja pieļaut. Salavat Yulaev uzvaras ir nepieciešamas kā ēst, jo arī nākamās izbraukuma spēles pret SKA, Atlant un Ak Bars vieglas dienas nesola. 

- kontekstā ar pēdējā laika redzētajām spēlēm Rīgas Dinamo izpildījumā, pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē ir parādījusies pārliecība, ka Pekas Rautakalio izveidotais komandas modelis ir ar pamatotām ambīcijām vismaz play off stadijas pirmajā kārtā stāties pretī lielākajai daļai pretinieku. Pat pēc uzvarētajām sērijām iepriekšējās sezonās pret SKA un Znaroka Dinamo, nepameta sajūta, ka sasniegtais rezultāts bija dažādu sakritību, veiksmes un augstākstāvošu spēku simbioze.

- ja vēl pirms laika bija bažas par iekļūšanu play off zonā, tad šobrīd (pie nosacījuma, ja Rīgas Dinamo turpina spēlēt tikpat kvalitatīvu hokeju kā novembra otrajā pusē) var sākt vētīt pirmo pretinieku, ar kuru būs jātiekas izslēgšanas spēlēs. Pēc aizvadītas pussezonas iezīmējušās Rietumu konferences spēka (un nespēka) aprises: Nr.1 – SKA, Nr.2 – Vitjaz, LEV, Spartak, Nr.3 – visas pārējās komandas. Ja izdodas nepalikt astotajiem, ej nu sazini, ar kuru komandu no kategorijas Nr.3 būtu izdevīgāk tikties pirmajā play off kārtā?!

Rīt Arēnas Rīga apmeklētājus sagaida vēl viens saldais ēdiens – pirmo divu KHL sezonu Gagarina kausa ieguvēji, Laura Dārziņa pārstāvētā, vēl viena par oligarhu komandām dēvētā Kazaņas Ak Bars. Protams, žēl, ka neredzēsim Dārziņu balti zaļajā formā ar Tatarstānas naftas kompānijas logo uz krekla, toties iegūtajai pārliecībai būs dubulta vērtība, ja izdosies uzvarēt vareno Morozov&Zaripov team (otrreiz gan nepriecāsimies par skaistu zaudējumu spēcīgam pretiniekam).

Kazaņas Ak Bars pēc 28 spēlēm 43 punkti un 6.vieta Austrumu konferencē, Rīgas Dinamo pēc 30 spēlēm arī 43 punkti un 8.vieta Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi