Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Visās 12 spēlēs uzvarējušais vārtsargs Bobrovskis kļuvis par NHL labāko decembra spēlētāju

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spožāko zvaigzni decembrī nosaukts krievs Sergejs Bobrovskis, kurš aizveda lielisku sniegumu rādošo Kolumbusas Blue Jackets komandu līdz 12 uzvarām.

Blue Jackets decembrī uzvarēja visās 14 spēlēs, bet Bobrovskis laukumā devās 12 no tām, vidēji ielaižot 1,75 ripas un atvairot 93,9% raidījumu. Kolumbusas vienība kļuva vien par otro vienību vēsturē, kas mēnesī ar vismaz desmit spēlēm, uzvarējusi visos mačos, sekojot Pitsburgas Penguins 15 panākumiem 2013.gada martā.

Bobrovskis deviņos no 12 mačiem decembrī ielaida ne vairāk kā divus vārtus, bet piecās no cīņām atvairīja vismaz 30 metienus.

Kā vēstīts, otrdien Blue Jackets uzvarēja jau sešpadsmitajā spēlē pēc kārtas. Tā ir tikai viena panākuma attālumā no līgas rekorda atkārtošanas.

Par mēneša otro spožāko zvaigzni kļuvis vēl viens krievu hokejists - čempiones Pitsburgas Penguins centra uzbrucējs Jevgēņijs Malkins. 15 decembra spēlēs viņš izcēlās ar septiņiem vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm, kas bija labākais rādītājs līgā, bet Penguins vien divos no mačiem palika bez punktiem.

Vismaz vienu punktu Malkins guva 11 spēlēs, astoņos dueļos tika savākts vairāk par vienu punktu, kā arī krievs iemeta trīs uzvaras vārtus.

Aizvadītajā mēnesī Malkins guva savas karjeras astoņsimto punktu, bet ar 16 vārtiem un 27 rezultatīvām piespēlēm 38 cīņās viņš šosezon ir visas līgas rezultatīvākais spēlētājs.

Tikmēr par mēneša trešo zvaigzni nosaukts Minesotas Wild vārtsargs Devans Dubniks. Viņš laukumā devās 12 spēlēs un tikai vienā no tām komanda palika bez punktiem, reizi savus vārtus nosargājot neskartus. Decembrī Wild uzvarēja 12 mačos pēc kārtas, sasniedzot komandas rekordu.

Desmit no 12 spēlēm Dubniks ielaida divus vai mazāk vārtus. Šosezon viņš atvairījis 94,1% metienu, kas ir labākais rādītājs līgā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi