Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Znaroka vadībā izlase aizvadījusi pirmo ledus treniņu

Latvijas hokeja izlases pirmajā ledus treniņā gatavojoties pasaules 2010.gada čempionātam Vācijā pirmdien Piņkos piedalījās četri vārtsargi un 22 laukuma spēlētāji. Nodarbību vadīja Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Sarkanajos izlases treniņtērpos uz ledus bija arī vārtsargu treneris Mihails Vasiļonoks un izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks.

Znaroks un Vītoliņš jau otrdien atgriezīsies Balašihas HK MVD klubā, kurš iekļuvis Gagarina kausa izcīņas finālā. "Pašreizējā sagatavošanās posmā galvenais uzdevums ir ielikt kārtīgu fizisko bāzi," pēc treniņa skaidroja Harijs Vītoliņš. "Šai ziņā mēs uzticamies fiziskās sagatavotības trenerim Vilnim (Klucim), kurš ar saviem pienākumiem lieliski tika galā jau pagājušajā pavasarī."Pēc Znaroka un Vītoliņa treniņu plāniem nodarbības vadīs Baldonieks. "Mārim ir atstāts detalizēts sagatavošanās plāns. Treniņos galvenā uzmanība ir jāvelta spēlētāju individuālās sagatavotības uzlabošanai, spēlēšanai viens uz vienu, divi pret vienu un divi pret divi. Taktiku mēs atsvaidzināsim vienā vakarā."Valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks skaidroja, ka izlases sastāvs par 90 procentiem principā jau esot zināms. "Pārbaudes spēles ar Franciju būs vērtīgas jaunajiem spēlētājiem. Vai tad tādi spēlētāji kā Ņiživijs un Sprukts ir jāpārbauda? Pamatsastāva spēlētājiem pirms pasaules čempionāta pietiks ar divām vai trijām pārbaudes spēlēm, lai nezustu spēļu prakses."Pirmajā treniņā piedalījās visi četri kandidātu sarakstā iekļautie vārtsargi: Edgars Masaļskis, Mārtiņš Raitums, Edgars Lūsiņš un Nauris Enkuzens. Sarkanajos kreklos trenējās Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Mārtiņš Cipulis, Jānis Sprukts, Aleksandrs Ņiživijs, melnajos – Aleksandrs Jerofejevs, Guntis Galviņš, Miķelis Rēdlihs, Armands Bērziņš, Lauris Dārziņš, zilajos – Gins Meija, Andris Džeriņš, Aleksejs Širokovs, baltajos – Jēkabs Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Roberts Jekimovs, Roberts Bukarts, Ronalds Cinks, dzeltenajos – Jānis Andersons, Kaspars Saulietis, Sergejs Pečura, Elviss Želubovskis.Latvijas izlasei pirmā pārbaudes spēle 21.aprīlī Rīgā ar Franciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi