Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Ferrari prezidents di Montedzimolo: Mēs cīnīsimies līdz pēdējiem kilometriem

Kamēr Fernando Alonso dodas uz Interlagosu ar 13 punktu deficītu čempionāta kopvērtējumā, Luka Di Montidzemolo pirms pēdējā posma Brazīlijā ir nācis klajā ar motivējošu runu “Ferrari” darbiniekiem.

“Mēs varam būt lepni par to, ko esam sasnieguši šajā sezonā,” “Ferrari” prezidenta runa bija publicēta komandas mājas lapā. “Pēdējos 16 gados ar pāris izņēmumiem mēs esam pieraduši ierasties uz čempionāta finālu esot starp titula pretendentiem. Tādi mēs esam arī šogad un lai arī kāds būtu iznākums, mēs esam vieni no pretendentiem.”

Luka Di Montidzemolo ir atzinis lepnumu par komandu, ka tā spēja atspēlēt iespaidīgo 1,5 sekunžu deficītu, kas no līderiem to šķira sezonas sākumā. Neskatoties uz to cīņa vēl nav galā – komanda ies uz visu banku.

“Ar lepnumu vien nepietiek: mēs vēlamies uzvarēt!” turpināja itālietis. “Arī Ostinā komanda kārtējo reizi paveica perfekti savu uzdevumu. Arī abi piloti bija nevainojami: Alonso tika uz goda pjedestāla, bet Felipe atkal nodemonstrēja, ka ir komandas spēlētājs un turklāt vēl arī aizvadīja fantastisku sacīksti.”

“Tagad mēs dodamies uz Brazīliju ar ļoti lielu vēlmi uzvarēt,” paziņoja Luka di Montidzemolo. “Sacīkstē Interlagosā mēs cīnīsimies līdz pat pēdējiem kilometriem pēdējā aplī. Es zinu, ka tas būs ļoti grūti, taču es un visa mūsu komanda tic, ka tas ir iespējams.”

Lai pēdējā posmā Brazīlijā par čmepionu kļūtu Fernando Alonso, viņam ir jāizcīna uzvara un jācer, ka Senastians Fetels nebūs augstāk par piekto vietu. Ja Alonso finišē otrais, Fetels nedrīkst būt augstāk par astoto vietu, bet ja spānis paliek trešajā vietā, “Red Bull” pilots nedrīkst būs augstāk par 10.vietu.

Nevar aizmirst, ka pēdējo reizi par čempionu “Ferrari” sastāvā kļuva Kimi Raikonens, kurš titulu izcīnīja 2007.gadā. Toreiz pēdējā posmā Brazīlijā somu pilots pārspēja “McLaren” komandas biedrus Fernando Alonso un Luisu Hamiltonu, kuri kopvērtējumā bija priekšā Raikonenam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi