Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Lotus: Mēs neliekam Kimi darīt to, ko viņš visvairāk ienīst

“Lotus” komandas vadītājs Eriks Buljē apgalvo, ka nelikt darīt Kimi Raikonenam to, kas viņam nepatīk, ir vislabākais veids kā padarīt šo somu sportistu spēcīgāku.

“Nedomāju, ka šajā pasaulē ir kāds, kurš varētu norādīt Kimi, ko viņam darīt, tādēļ es nemaz netaisot to sākt mēģināt,” pēc Raikonena izcīnītās uzvaras F1 sezonas pirmajā posmā Austrālijā teica Buljē. “Vide mūsu komandā ir citāda un mēs cenšamies iedvesmot katru būt radošiem un būt pašiem sev. Un izskatās, ka tas dod labumu visiem. Kimi gadījumā mēs ierobežojam viņa pienākumos darīt to, ko viņš visvairāk ienīst.”

Buljē uzskata, ka arī neskatoties uz rezultātiem Raikonens šo sezonu uzsācis labāk nekā iepriekšējo, kad atgriezās F1 pēc vairāku gadu prombūtnes: “Viņš smaida vairāk… Kimi ir Kimi, viņš rada sevi arvien spēcīgāku – jau pagājušā sezona bija laba, bet tās beigās viņš bija labāks nekā tās sākumā. Tagad viņš ir tik pat spēcīgs kā aizvadītās sezonas beigās un turpinās audzēt spēku.”

Tāpat Buljē uzskata, ka “Lotus” otrā uzvara četrās aizvadītajās sacīkstēs pierāda, ka komanda pieskaitāma pie vadošajām: “Mēs skaidri pateicām, ka šogad gribam būt viena no spēcīgākajām komandām un pirmā sacīkste pierāda, ka esam spējīgi cīnīties, lai sasniegtu šo mērķi. Un mērķis mums ir trešā vieta Konstruktoru kausā.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi