Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Antonio Fēlikss Da Kosta triumfē F3 sacīkstē Makao ielās

Antonio Fēliks Da Kosta perfekti ir pabeidzis savu lielisko sezonu un izcīnījis uzvaru arī svētdienas F3 sacīkstē šaurajās Makao ielās.

Portugālis Da Kosta, kurš šogad izcīnīja uzvaras GP3 čempionātā, Formula Renault 3,5 sērijās un piedalījās arī F1 jauno pilotu testos “Red Bull” sastāvā Abu Dabi trasē, ir ticis pie uzvaras arī prestižākajā F3 sacīkstē, kur viņš spēja izcīnīt uzvaru arī kvalifikācijas sacīkstē.

Startā cīņa kārtējo reizi Da Kostam bija ar zviedru Fēliksu Rozenkvistu, taču ļoti līdzīgā stilā kā sestdienas sacīkstē portugālis izvirzījās vadībā pirms “Lisboa” līkuma un palika līderis visus 15 sacīkstes apļus. Tādejādi viņš Makao F3 abās sacīkstēs ir pavadījis līderpozīcijā visus 25 apļus.

Atlikušajā sacīkstes daļā Da Kostam bija cīņa gan ar Rosenvistu, gan ar jauno britu Aleksu Linu, kurš bija ātrākais kvalifikācijā. Ņemot vērā drošības mašīnas periodu, līderis nespēja iekrāt lielu pārsvaru un nepārtraukti bija spiests aizstāvēt savu pozīciju.

Ceturtais aiz Da Kostas, Rosenvkista un Lina finišēja vācietis Paskāls Velreins, bet piektais palika Felipe Nasrs. Tikmēr pagājušā gada uzvarētājs Daniels Hunkadelja sacīkstes sākumā spēja pacelties uz ceturto pozīciju, bet vēlāk pieļāva kļūdu “R Bend” līkumā un bija spiests izstāties ar bojātu formulu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi