Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

F-1 jaunumi īsumā: Barikello atgrieztos, ja parādītos iespēja

Rubenss Barikello būtu ar mieru atgriezties Formulā 1, ja tāda iespēja parādītos.

Rubens Barikello ir paziņojis, ka labprāt vēlreiz atgrieztos Formulā 1 kaut vai tikai ‘prieka un kaislības’ dēļ. Nevar aizmirst, ka brazīlietis, kurš šogad 10 posmos būs Brazīlijas Globo TV komentētājs un eksperts Formula 1 sacīkstēs, zaudēja savu vietu “Williams” komandā 2011.gada izskaņā. “Mans laiks Formulā 1 ir beidzies, taču, ja kādam no pilotiem pēkšņi iesāpēsies vēders, es atradīšu laiku, lai aizvietotu nabadziņu,” jokoja Barikello, kurš šogad startēs arī Brazīlijas salonauto čempionātā.

Ķīnas GP laikā “Red Bull” komandas rezervists būs portugālis Antonio Fēlikss Da Kosta, kurš ir nākamais rindā “Red Bull” jauno pilotu programmā aiz Daniela Rikjardo un Žana Ērika Verņē. Šogad Da Kosta tiek minēts, kā galvenais pretendents uz titulu Formula Renault 3.5 čempionātā, kur viņš izcīnīja uzvaru pirmajā posmā vienā no sacīkstēm Moncā. Uz Ķīnu Da Kostam jādodas, jo otrs rezervists Sebastians Buemī būs Silverstonā, kur sākas WEC čempionāts un šveicietis startēs “Toyota” komandas sastāvā.

Žils Bjanki nenoliedz, ka viņa labais sniegums “Marussia” sastāvā, nākotnē varētu pavērt iespēju pievienoties “Ferrari” komandai, kuras jauno pilotu akadēmijas dalībnieks ir francūzis. “Protams, es uzturu ciešu kontaktu ar “Ferrari”, lai gan startēju “Marussia” sastāvā,” paziņoja Bjanki. “Viņi vēro manu progresu un mans mērķis ir kādu dienu pievienoties Maranello komandai.” Interesanti, ka Žila Bjanki un esošā “Ferrari” pilota Felipes Masas menedžeris ir viens cilvēks – Nikolā Tods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Futbolistes portrets. Luīze Lorence

Veiksmīgi savienot futbola spēlēšanu hobija līmenī ar divām darba vietām, studijām maģistrantūrā un jaunības izbaudīšanu nemaz nav neiespējami. To lieliski pierāda Luīze Lorence, viena no FK "...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi