Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Karro atgriežas ar 14. vietu Nīderlandes GP

Pēc rokas savainojuma izārstēšanas pasaules čempionāta sezonu ar trešo posmu Nīderlandē pirmdien uzsāka Latvijas motokrosa zvaigzne Matīss Karro, kuram divu braucienu summā MX1 klasē izdevās izcīnīt 14. vietu.

MX1 klasē Valkensvārdas trasē uz starta stājās pat trīs Latvijas pārstāvji, turklāt visiem šajā reizē izdevās tikt pie punktiem.

Pirmajā braucienā Augusts Justs ierindojās 17. vietā, uzreiz aiz sevis atstājot Karro. Savukārt otrajā braucienā Karro jau finišēja 14. vietā, kamēr Justs šoreiz finišu šķērsoja aiz viņa, bet 20. vietu ieguva Ivo Šteinbergs, kuram arī šīs ir pirmās sacensības 2013. gada sezonā.

Nīderlandes GP kopvērtējumā MX1 klasē līdz ar to visaugstāk finišēja Karro, kuram 14. vieta, bet 15. vietu ieguva Justs. Savukārt Šteinbergs, kurš pirmajā braucienā izstājās, šajā posmā 25. vietā. Sezonas kopvērtējumā Justs ar 19 punktiem ieņem 19. vietu, bet Karro ar 10 punktiem tagad ir 20. pozīcijā. Šteinbergam tikmēr 1 punkts un 31. vieta.

Par uzvarētājiem braucienos kļuva pasaules čempions Antonio Kairoli no Itālijas un beļģis Kens de Dikers. Posma kopvērtējumā tomēr divus punktus priekšā Kairoli. Viņš līderis arī kopvērtējumā, par 26 punktiem apsteidzot Klemēnu Desaljē.

Roberts Justs tikmēr palika bez punktiem MX2 klasē, kur uz starta stājās 36 braucēji un abos braucienos triumfēja čempionāta līderis mājinieks Džefrijs Hērlingss. Justam pirmajā sacīkstē 24. vieta, bet otrajā – izstāšanās. Sezonas kopvērtējumā Justs līdz ar to punktus vēl nav guvis, bet līderis Hērlingss ir jau 49 punktus priekšā francūzim Žordī Tiksjē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi