Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Lēbs startēs piecos posmos, Latvala domā pāriet uz VW

Vadošais WRC pilots Sebastians Lēbs nākamajā sezonā piedalīsies tikai maksimums piecos čempionāta posmos, kamēr Jāri-Mati Latvala apsver iespēju no “Ford” komandas pāriet uz “Volkswagen”.

Jau vēstījām, ka astoņkārtējais WRC čempions Lēbs nesen paziņoja par daļēju aiziešanu no rallija. Francijā, kur šonedēļ notiek kārtējās sacensības, “Citroen” komandas zvaigzne precizēja savu lēmumu, sakot, ka noteikti piedalīsies Montekarlo rallijā un pēc tam vēl trīs vai četrās sacīkstēs.

“Mēs neko speciāli neplānojam,” čempionāta oficiālā mājaslapa “wrc.com” citē sportistu. “Zinu tikai to, ka sākšu ar Montekarlo ralliju. Sezonu varētu noslēgt šeit Francijā, taču nekas vēl nav izlemts. Ideālā variantā es varētu startēt četros vai piecos rallijos.”

Tikmēr konkurentu nometnes “Ford” pilots Jāri-Mati Latvala presei atklājis, ka viņam ir piedāvājumi no divām komandām – pašreizējiem darba devējiem un “Volkswagen”, kas tieši nākamgad aizvadīs pirmo pilno sezonu ar jauno “Polo WRC” auto.

“Nav noslēpums, ka mans pašreizējais līgums beigsies šī gada beigās,” portāls “autosport.com” citē somu braucēju. “Šobrīd apsveru “Ford” un “Volkswagen” piedāvājumus. “Ford” ir pateikuši, ka noteikti paliks čempionātā līdz 2013. gada beigām, kamēr “Volkswagen” jau tagad ir ilgtermiņa plāni, kas ir būtiska lieta. Tajā pašā laikā “Ford” ir spēcīga mašīna, ar ko būs iespēja cīnīties par titulu.

Viņš turpina: “Pamest komandu būtu smagi, taču šāda iespējamība pastāv. Nedomāju, ka pieņemšu kādus lēmumus pirms Sardīnijas rallija. Varbūt tas būs aptuveni Katalonijas posma laikā nākošmēnes.”

Lēbs pašlaik WRC kopvērtējumā ir pirmais, bet Latvala – tikai piektais, lai arī tikai piecu punktu atstatumā no trešās vietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi