Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

";Sauber"; Hinvilā prezentē ";agresīvo"; ";C32′ modeli

Šodien Hinvilas bāzē Šveicē īsā un konstruktīvā prezentācijā tika stādīts priekšā “Sauber” komandas jaunais modelis C32.

Komanda aizvadīja ļoti veiksmīgu 2012.gada sezonu un plāno turpināt cīnīties par goda pjedestāliem arī 2013.gada sezonā. Nevar aizmirst, ka šogad “Sauber” būs jauns pilotu sastāvs – Niko Hilkenbergs un debitants Estebans Gutiress.

Komandas vadītāja Moniša Katelborna atzina, ka ņemot vērā pagājušā gada rezultātus, komanda vēlas turpinās iesākto progresu nevis sākt cīņu no jauna.

“Mūsu mērķis ir vienkāršs un skaidrs – mēs vēlamies turpinās progresēt un pilnveidoties,” paziņoja Katelborna. “”Sauber C32″ modelis ir veidots uz sava priekšteča bāzes un iepriekšējais modelis bija ļoti konkurētspējīga mašīna. Mūsu inženieri smagi strādāja, lai vēl vairāk izceltu iepriekšējā modeļa stiprās puses un lai atbrīvotos no vājajiem punktiem.”

Jaunajam modelim ir jauns pelēks krāsojums un komanda ir nolēmusi arī izmantot ‘kosmētisko paneli’, kas maskē lūzuma zonu mašīnas purngalā.

“Pagājušās sezonas laikā mēs ieguldījām lielu darbu un laiku, lai labāk izprastu mūsu mašīnu,” skaidroja komandas tehniskais direktors Mets Moriss. “Gatavojot jauno modeli, mēs krietni vairāk uzmanības varējām veltīt aerodinamisko efektu pilnveidošanai mašīnas aizmugurējā daļā. Mūsu aerodinamikas eksperti ir paveikuši lielisku darbu un pamats visam tika ielikts jau iepriekšējā modelī. Mašīna izskatās ļoti agresīva un mēs esam pārliecināta, ka tā būs tāda arī trasē.”



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi