Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Štuks: Austrālijā uzvarēs Niko Hulkenbergs

Hanss Joakims Štuks ir pāliecināts, ka pirmajā posmā Austrālijā uzvaru izcīnīs Niko Hulkenbergs un “Sauber” komanda.

“Es domāju, ka Niko Hulkenbergs izcīnīs uzvaru pirmajā posmā Molburnā,” paziņoja Vācijas autosporta federācijas un “Volkswagen Motorsport” boss. “Manās acīs “Sauber” komanda ir ‘tumšais zirdziņš’. Viņu jaunais modelis ir ļoti efektīga mašīna un daudzi no konkurentiem to ir pamanījuši. Savukārt Niko ir visas īpašības, lai kļūtu par uzvarētāju.”

Tostarp pats “Sauber” komandas īpašnieks Peters Zaubers nav noskaņots tik pārlieku optimistiski un redz savas vienības vietu tur par kur iepriekš – vidējā komandu ešelonā.

“2012.gada sezona būs ļoti sīva,” savā slejā šveiciešu avīzē “Sonntags Blick” raksta Zaubers.

Viņam piekrīt arī “Williams” komandas līdzīpašnieks Patriks Heds, kurš gan pēdējos gados ir nedaudz attālinājies no F1 komandas ikdienas lietām un pievērsies darbam citā “Williams” departamentā: “Vienu lietu var apgalvot droši – “Toro Rosso”, “Williams”, “Sauber” un “Force India” komandas visas ir spērušas soli uz priekšu tuvāk līderiem. Visas šīs četras komandas radījušas ļoti labas mašīnas uz jauno sezonu.”

Arī bijušais “Benetton” un “Renault” komandu boss Flavio Briatore atzīst, ka vidējā ešelona komandas šobrīd sāk mīt uz papēžiem vadošajām vienībām. Tieši šādu scenāriju mēs redzētu ik gadu, ja Formula 1 čempionātam izdodos ierobežot komandu budžetu.

“Šobrīd mēs redzam, ka “Lotus” vai “Sauber” komandas, kurām ir aptuveni līdzīgs budžets 90 līdz 100 miljonu Eiro robežās, sāk cīnīties līdzvērtīgi ar “McLaren”, “Red Bull”, “Ferrari” un “Mercedes” komandām, kurām ir trīs reizes lielāks budžets,” paziņoja bēdīgi slavenais Briatore. “No tā mēs varam secināt, ka ir iespējams radīt ļoti augsta līmeņa komandu čempionātu arī ar maza budžeta komandām, kuras turklāt būtu savstarpēji ļoti vienlīdzīgā līmenī un nodrošinātu lielisku šovu.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi