Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Talsu rallija rīkotāji pārsteigti par lielo pieteikumu skaitu

Latvijas autorallija čempionāta trešajam posmam BTA Rally Talsi pieteikušās 88 ekipāžas no deviņām valstīm. Tik kupls dalībnieku pieteikumu skaits Latvijā ir retums, kas licis rīkotājiem ieviest nelielas korekcijas pasākuma programmā, kā arī pārplānot ātrumposmu starta laikus, ziņo rallija organizētāji.

Latvijas čempionāta trešais posms Talsos vienlaikus ir arī Baltijas autorallija čempionāta pirmais posms. Kā ierasts, vissīvākā cīņa solās būt N4 klasē – no 25 pieteiktajām ekipāžām gandrīz divas trešdaļas ir ārzemju braucēji. Vietējie sportisti dominē 2WD un A Plus grupās. Talsu ceļos sacentīsies sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Norvēģijas, Krievijas, Zviedrijas, Ukrainas un Baltkrievijas. “Vispirms jau prieks, ka kopējais pieteikto dalībnieku skaits ir tik liels, turklāt dauzi no tiem ir ārzemju sportisti, kas liecina, ka ir padarīts labs darbs. Otrkārt, arī vietējo sportistu skaits ir ievērības cienīgs - virs 50 ekipāžām. Tas liecina, ka sportistu vidū rallijs Talsos ir ļoti populārs. Arī visi vadošie sportisti ir gatavi startam,” teicis LAF Rallija komisijas vadītājs Jānis Krastiņš.Rallijs norisināsies divas dienas un apmeklētāji bez īpašas steigas varēs apskatīt septiņus no deviņiem ātrumposmiem. 15.maijā pa dienu Talsu centrā tiks organizētas dažādas sportiskas aktivitātes, un jau vakarā Talsu Sauleskalna estrādē priecēs grupa „Gain Fast”, savukārt „Dzelzs vilks” uzstāsies ar īpaši sagatavotu zaļumballes programmu.Lai spētu uzņemt lielo dalībnieku skaitu, ātrumposms BTA Show 1 sāksies 19:35, kas ir stundu ātrāk kā tika plānots iepriekš. Izmaiņas skārušas arī ātrumposmu BTA Show 2, kurā dalībnieki nedosies atpakaļejošā secībā, bet gan ierastā starta secībā. Rallija apbalvošana 16. maijā norisināsies stundu vēlāk kā plānots - 18:00. Organizatori aicina gan rallija dalībniekus, gan apmeklētājus ar sapratni uztvert nelielās izmaiņas.  Visa aktuālā informācija un rallija programma ar izmaiņām jau šobrīd ir atrodama oficiālajā mājaslapā www.rallytalsi.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi