Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Uz PČ posmu motokrosā biļetes lētāk pirkt eiro, nevis latos

Biļetes uz šīs nedēļas nogalē Ķegumā paredzēto pasaules motokrosa čempionāta posmu MX1 un MX2 klasē ar pasaules labāko meistaru piedalīšanos latos iznāks dārgākas nekā iegādājoties tās eiro.

Sacensību oficiālajā mājaslapā internetā ''www.mx1latvia.lv'' biļešu cenas minētas gan latos, gan eiro. Pēc oficiālā bankas kursa, kāds tas ir 25.jūnijā, viens lats atbilst 0,702804 eiro. Biļete visai nedēļas nogalei, kas maksā 30 latu, nopērkama arī par 40 eiro, kas būtu gandrīz par diviem latiem mazāk. Lai arī nedaudz, arī pārējās biļešu un pakalpojumu kategorijas latos iznāk dārgākas nekā eiro.

''Mēs nevaram strādāt ar santīmiem pie tā cilvēku daudzuma, kas sagaidāms,'' aģentūrai BNS biļešu cenas komentēja rīkotāja Baltijas kausa fonda direktors Salvis Freimanis. ''Šī starpība latos un eiro nav tik būtiska.''

Uz sestdienas sacensībām motocentrā ''Zelta zirgs'' biļetes latos maksā 15 latu vai 22 eiro, bet uz svētdienu, kad notiks sacensības par Latvijas ''Grand Prix'', - 25 latus vai 35 eiro. Savukārt uz visu nedēļas nogali - 30 latu vai 40 eiro. Papildus jāmaksā par auto stāvvietu - uz nedēļas nogali pieci lati vai septiņi eiro. Par kempinga izmantošanu - 15 lati vai 22 eiro, par vietu tribīnē - 18 latu vai 25 eiro.

Dārgākā būs VIP pakete, kurā ieļauta ieeja sestdien un svētdien, ieeja dalībnieku laukumā, VIP auto stāvvieta pie ieejas trasē un VIP telts svētdien ar plašu ēdienu un dzērienu, ieskaitot alkoholisko, klāstu, sola rīkotāji. Tiešā tuvumā atradīsies arī videoekrāns. Lai baudītu šīs priekšrocības, jāšķiras no 145 latiem vai 200 eiro. Cenas starpība būs tikai 4,50 latu.

Bez maksas ieeja tiek solīta tikai bērniem līdz 13 gadiem un Latvijas pensionāriem, uzrādot apstiprinošu dokumentu.

2009.gada sezonā PČ MX1 klasē Latviju regulāri pārstāv Filips Kempelis un Ivo Šteinbergs, savukārt MX2 klasē - Matīss Karro un Augusts Justs. Mājiniekiem ir tiesības pieteikt papildu sportistus. MX1 tie būs Dāvis Līvs, Lauris Freibergs un Mārtiņš Aleksandrovičs, bet MX2 klasē - Toms Macuks un Dāvis Ivanovs.

Latvijas posms MX1 un MX2 PČ kalendārā ir 10. no 15 posmiem. Tik nozīmīgas sacensības motokrosā Baltijā nekad nav notikušas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas vadošā skrējēja Caune mainījusi treneri

Latvijas vadošā vieglatlētikas vidējo distanču skrējēja Agate Caune neturpina sadarbību ar treneri Raiti Ravinski un tagad strādā Uģa Joča uzraudzībā, žurnālam "Sporta Avīze" atkl...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi