Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vēbers ar Red Bull ātrākais Barselonas testu pirmajā dienā

Austrāliešu pilots Marks Vēbers ceturtdien bija veiksmīgākais no pilotiem Pirmās formulas (F-1) komandu testu pirmajā dienā Barselonā.Vēbers ar jauno Red Bull RB6 spēkratu otro lielāko apļu skaitu (109). Dienas absolūti labāko rezultātu - viena minūte un 21,487 sekundes - viņš uzrādīja jau rīta sesijā.

Vēbers vismaz pirmajā dienā bija ievērojami labāks nekā pārējo komandu piloti. Par vairāk nekā sekundi no viņa rezultāta atpalika tuvākais sāncensis Niko Hulkenbergs. Vācu pilotam ar savu Williams FW32 izdevās sasniegt rezultātu viena minūte un 22,407 sekundes. Sekoja vēl viens vācietis Niko Rosbergs, kurš ar savu Mercedes GP W01 veica 107 apļus. Viņš atpalika vēl par 0,107 sekundēm. Sauber pilots Pedro de la Rosa sasniedza dienas ceturto labāko laiku (1:23,144). Pasaules čempions Džensons Batons (McLaren) sekoja piektajā vietā (1:23,144). Tālākajās vietās ierindojās Vitantonio Luici no Force India (1:24,064), Fernando Alonso no Ferrari (1:24,170), Vitālijs Petrovs no Renault (1:24,173), Haime Alguersari no Toro Rosso (1:24,869), Lukass di Grasi no Virgin (1:27,057) un Fairuss Fauzijs no Lotus (1:28,022).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi