Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs

Stūriška: Braucot kopā ar pasaules labākajām sportistēm, es izaugšu

Talantīgā Latvijas BMX riteņbraucēja Veronika Monika Stūriška pēc sāpīgā kritiena Parīzes olimpisko spēļu pēdējās cerības braucienā nespēja valdīt asaras, jo juta, ka ar katru braucienu viņai sekmējās arvien labāk. Sportistei ir gribasspēks nākotnē arvien biežāk cīnīties ar pasaules labākajām sportistēm un būt turpat, kur viņas.

Parīzes olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā Stūriška pēc trim braucieniem ierindojās 18. vietā, kas deva iespēju piedalīties pēdējās cerības braucienā, kurā astoņas sportistes cīnījās par pēdējām četrām ceļazīmēm uz piektdien gaidāmo pusfinālu. Tajā Stūriška pēc veiksmīga starta izvirzījās trešajā vietā, tomēr pirmās taisnes izskaņā piedzīvoja kritienu un cīņa bija noslēgusies.

“Viss bija ļoti labi līdz otrajam lēcienam. Tā noteikti bija mana kļūda, neticu, ka vējš kaut ko izmaisīja. Redzēju, ka atrodos tur, kur jābūt, četriniekā, gribēju pēc iespējas labāk un zemāk uzlēkt to lēcienu, lai tur arī paliktu un mani neizspiestu ārā,” pēc sacensībām sarunā ar Sporta Avīzi un aģentūru LETA ar asarām acīs teica 18 gadus vecā braucēja, atzīstot, ka šķībi piezemējās.

“Starts bija labs, labākais, kāds man šodien bija. Noskaņojos tāpat kā pārējiem braucieniem, katrs brauciens bija arvien labāks, katru reizi arvien vairāk pieradu pie šīm meitenēm un trases – šim braucienam vajadzēja sanākt un tad ticu, ka arī rīt ar katru braucienu būtu arvien labāk. Bet tagad, kāda atšķirība, kā būtu bijis – šī ir laba pieredze, ko izmantošu nākotnē,” apņēmības pilna ir sportiste.

Stūriškai šis ir pirmais gads U23 vecuma grupā un viņa pirmoreiz savā karjerā piedalījās vienās sacensībās ar visām pasaules labākajām sportistēm. “Turpmāk man to būs jādara arvien biežāk un biežāk. Braucot kopā ar viņām, es arī izaugšu. Man ir gribasspēks, ka gribu ar viņām cīnīties un būt tur. Nevēlos tikai atbraukt un pabraukāties!”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi