Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs

Stūriškai Parīzes olimpiskajās spēlēs BMX sacensībās kritiens pēdējās cerības braucienā un 20.vieta

Latvijas riteņbraucēja Veronika Monika Stūriška ceturtdien Parīzes olimpisko spēļu BMX sacensību triju ceturtdaļfināla braucienu summā ieņēma 18.vietu un cīņā par pusfinālu pēdējās cerības braucienā piedzīvoja kritienu, sacensības beidzot 20.vietā.

Stūriška pirmajā ceturtdaļfināla braucienā finišēja septītā, apsteidzot japānieti Sai Hatakejamu, kura piedzīvoja kritienu starta taisnē. Otrajā braucienā Stūriška sākumā izcīnīja sesto vietu, ko nosargāja līdz finišam, bet trešajā braucienā sākumā izvirzījās piektajā vietā, finišējot sestajai.

Ar 19 punktiem Stūriška ieņēma 18.vietu un nodrošināja vietu pēdējās cerības braucienā.

Pirmās trīs vietas ar uzvarām visos braucienos ieņēma attiecīgi austrāliete Saja Sakakibara, britu sportiste Betanija Šrīvere un ASV braucēja Alisa Vilobija.

Pusfināliem kvalificējās 12 labākie braucēji, bet 13.-20.vietas ieguvēji cīnījās par vēl četrām vietām pēdējās cerības braucienā.

Pirms šī brauciena sākās lietus.

Stūriška teicami sāka braucienu, cīnoties par trešo vietu, bet pēc lēciena nepareizi pagrieza stūri un piedzīvoja kritienu, finišējot astotajā vietā.

Sacensību kopējā vērtējumā viņa izcīnīja 20.vietu.

Jau ziņots, ka vīriešu sacensībās Kristens Krīgers otrajā ceturtdaļfinālā piedzīvoja kritienu un sacensības turpināt nevarēja, ieņemot 24.vietu. Viņš tika nogādāts slimnīcā izmeklēšanai.

Olimpiskās spēles Francijas galvaspilsētā norisināsies līdz 11.augustam, turklāt ne tikai Francijas galvaspilsētā, bet arī 16 citās vietās, ieskaitot Francijas aizjūras teritoriju Franču Polinēziju. Spēļu programmā ir iekļauti 32 sporta veidi, un tiks sadalīti 329 medaļu komplekti.

Parīzes spēlēs Latviju pārstāv 29 sportisti 14 sporta veidos: 3x3 basketbolā, BMX superkrosā un frīstailā, daiļlēkšanā, jāšanas sportā, kalnu riteņbraukšanā, ložu šaušanā, modernajā pieccīņā, peldēšanā, pludmales volejbolā, svarcelšanā, šosejas riteņbraukšanā, tenisā un vieglatlētikā.

papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi