Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Manas saimes kokā izveidoti jau vairāk nekā 100 000 ciltskoki

Mēneša laikā kopš izveidots unikāls ciltskoka veidošanas un saziņas rīks Manas saimes koks, jau 101 320 cilvēku izveidojuši savas saimes kokus. Vairāk nekā trīs tūkstoši no šiem saimes kokiem ir ļoti kupli – 2315 cilvēki izveidojuši saimes kokus ar vairāk nekā 100 locekļiem, 1012 cilvēku izveidojuši kokus ar vairāk nekā 150 locekļiem. Savas saimes koku var izveidot ikviens  www.draugiem.lv/Saimeskoks.

“Izveidojot rīku Manas saimes koks, mēs vēlējāmies piedāvāt praktiski pielietojamu risinājumu Latvijas ģimeņu un saimju apvienošanai. Mēs apzinājāmies, ka tas būs ilgtermiņa projekts. Taču jau pirmā mēneša rezultāti ir pārsnieguši mūsu gaidas. Mums ir liels prieks, ka tik daudz cilvēku Latvijā ir atzinuši šo ciltskoka veidošanas un saziņas rīku par būtisku un noderīgu ģimenes saišu stiprināšanai. Mēs patiesi ceram, ka kopīgi ar lietotājiem laika gaitā varēsim pilnveidot un paplašināt rīka funkcionalitāti,” skaidro Inese Eglīte, Food Union mārketinga direktore Baltijas valstīs.

Mana saimes koka rīku veido trīs sadaļas – Saimes koks, Mana Saime un Saimes stiprums. Saimes koks ir ļoti vienkārša un pārskatāma saimes koka veidošanas platforma, kas ļauj vienuviet pulcēt savus radiniekus un kas ir pieejama ikvienam Draugiem.lv lietotājam. Mana Saime ir slēgts forums saziņai tikai savu radinieku lokā. Tā būs ērtākā vieta, piemēram, kopīgas dāvanas organizēšanai vai ceļojuma fotogrāfiju parādīšanai saviem tuvākajiem. Savukārt, lai vairotu lepnumu par savu dzimtu, ikviens par paveikto Saimes koka veidošanā saņems punktus un īpašus ordeņus sadaļā Saimes stiprums.

Manas saimes koks mērķis ir atkalapvienot Latvijas radinieku saimes, stiprināt to saites un vairot lepnumu par piederību savai dzimtai. Manas saimes koks izveidots Latvijā populārākajā saziņas tīklā Draugiem.lv pēc piena produktu zīmola Mana Saime iniciatīvas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko