Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Bites pēcapmaksas klientu skaits trešajā ceturksnī pieaudzis par 16%

Veiksmīgi aizvadot un noslēdzot 2013. gada trešo ceturksni, BITE Latvija pēcapmaksas klientu skaits pieaudzis par 16% procentiem, salīdzinot ar attiecīgo periodu pagājušajā gadā.

Klienti ir pozitīvi reaģējuši uz mūsu lieliskajiem servisiem, piemēram, Megaprieku kontroles rīks Android viedtālruņiem, kas lejupielādēts jau vairāk nekā 20 000 reižu. Tāpat arī ļoti tiek novērtēta iespēja bez maksas lietot pasaulē tik ļoti populāro navigācijas aplikāciju Waze,” stāsta Bites izpilddirektors Freds Renčaks.

Bites izaugsmi pēcapmaksas klientu segmentā 2013. gadā veicinājusi arī jauno tarifu plānu Bite 1 un Bite 2 ieviešana, kas klientiem nodrošināja neierobežotas sarunas Bites vai populārākajos tīklos ar mēneša maksu LVL 1,50 vai 3,00.

Lai atvieglotu interneta lietošanu telefonā, Bite piedāvā jaunu un ļoti vienkāršu datu lietošanas pieeju ar aizsardzību pret nejaušu datu lietošanu un dažādiem kontroles rīkiem, kas klientiem ļauj viegli sekot līdzi tēriņiem par mobilo sakaru pakalpojumiem.

Liels darbs un līdzekļi šogad ieguldīti 3G tīkla attīstībā visā Latvijā – Bites klientiem kvalitatīvs un ātrs internets tagad pieejams jau 90% Latvijas teritorijas.

Bite Latvija[1] ieņēmumi šī gada gada trešajā ceturksnī bija 10,6 miljoni latu, kas ir par 7% mazāk kā iepriekšējā gada trešajā ceturksnī. EBITDA (peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas) ir 2 miljoni latu – par 7% mazāk, salīdzinot ar attiecīgo periodu 2012. gadā.


[1]  Bite Latvija šajā gadījumā tiek skatīts kā SIA BITE Latvija un SIA TeleTower

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko