Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Fallout 3 — turpinājumi nebeidz priecēt fanus

Kā ierasts, videospēļu ražotāji labas izjūtas mēdz paildzināt, izdodot spēļu papildinājumus. Fallout 3 ir izcils piemērs šai taktikai. Šovasar populārās spēles cienītāji varēja iegūt vēl divus (bet ne pēdējos) turpinājumus, kas piedāvā savdabīgus piedzīvojumus un jaunu arsenālu.

PC platformas spēlētājiem papildinājums ir pieejams, izmantojot Games for Windows Live tīklu, kur tas izmaksās aptuveni EUR 10 vai 800 Microsoft punktus. Tādas pašas izmaksas bija arī iepriekšējiem papildinājumiem.

Point Lookout noteikti ir viens no labākajiem visā papildinājumu sērijā un ļauj doties uz kādu attālu salu, kur Holivudas šausmu filmu labākajās tradīcijās risinās visnotaļ briesmīgi notikumi. Izstrādātāji prasmīgi izveidojuši pamestas un apsēstas salas atmosfēru, kurā līdzīgi Ukrainas pilsētai Pripjatai, valda nāves klusums.

Jābrīdina, ka Point Look­out izceļas ar īpaši komplicētām kaujām, kas noteikti prasīs pamatīgu sagatavošanos. Tajā ir vairāki uzdevumi, kas nodrošinās ļoti ražīgu varoņa izaugsmi un pāris ļoti jaudīgu uzlabojumu arsenālā. Šis noteikti ir viens no papildinājumiem, kas jāiegādājas jebkuram kaislīgam spēlēs cienītājam.

Mothership Zeta ir kārtējais stāsts par to, ka Ameriku apciemo citplanētiešu kuģis un spēles varonim ir iespēja dod savu ieguldījumu cīņā pret to. Šis papildinājums jau ieguvis sliktu slavu apnicīgās vienveidības dēļ. Notikumi ir strukturēti ļoti vienkārši — vairākas konkrētas misijas vairākos kosmosa kuģa se­ktoros un beigās, protams, lielā, ļaunā pretinieka kuģa iznīcināšana. Tomēr šis papildinājumus sniegs divus ļoti būtiskus ieguvumus — Alien Desintegrator un Drone Cannon, kas noteikti pārspēs esošo arsenālu.

Diemžēl neviens no papildinājumiem nenodrošina varoņa izaugsmes līmeņa maksimālās robežas palielināšanu. Tādējādi vienīgie ieguvumi būs daži jocīgi priekšmeti un minētie ieroči.

Priecīga vēsts visiem PS3 īpašniekiem — no septembra arī viņi varēs lejupielādēt pirmos četrus papildinājumus. Neoficiāli avoti ziņo, ka vēl pāris gaidāmi nākamā gada sākumā.

***
Vērtējums

Vizuālais noformējums 9,5
Moderno vizuālo efektu izmantošana, vizuālo elementu iespējas, krāsu un dizaina noformējums

Skaņas pavadījums 9
Muzikālā pavadījuma noskaņa, daudzveidība un ne uzbāzība, skaņas efektu kvalitāte

Ātrdarbība 9
Ielādes laiki, kopējā ātrdarbībā atbilstoši iestatījumiem, spēles darbības optimizācijas pakāpe

Spēles process 8,5
Sižetiskā līnija, notikumu daudzveidība, varoņi, darbības iespējas un spēlētāja rīcības brīvība

Intereses noturība 7,5
Atkārtotas spēlēšanas iespējas, papildu funkcijas un daudzspēlētāju režīms

Kopējais vērtējums 8,5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko