Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Klīnikas “Premium Medical” mobilā aplikācija par grūtniecības norisi – visvairāk lejuplādētā iPhone aplikācija sadaļā „Medicīna”

Divu nedēļu laikā, kopš lietotājiem ir pieejama klīnikas “Premium Medical” izveidotā bezmaksas mobilā aplikācija topošajām māmiņām par grūtniecības norisi, tā ir lejuplādēta 637 reizes, tādējādi  tā ir kļuvusi par visvairāk lejuplādēto iPhone aplikāciju sadaļā  „Medicīna”(Medical) Latvijā.

Ņemot vērā, ka mobilās aplikācijas kļūst arvien populārākas un lietotāji tās izmanto arvien biežāk dažādiem, ne tikai izklaides, mērķiem, kā arī sekojot moderno tehnoloģiju attīstībai, klīnika “Premium Medical” šī gada sākumā izveidoja pirmo mobilo aplikāciju topošajām māmiņām latviski par grūtniecības norisi no 1. grūtniecības nedēļas līdz bērniņa piedzimšanai, par bērna attīstību, nepieciešamajiem izmeklējumiem un atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par grūtniecību un dzemdībām.

„Klīnikas 5 gadu jubilejas reizē mūsu mērķis bija īstenot kādu sociāli nozīmīgu projektu, un, tā kā Latvijā demogrāfiskā situācija ir viena no visaktuālākajām tēmām, kam nepieciešams risinājums, vēlamies atbalstīt topošos vecākus visā Latvijā ar tādām iespējām, kādas ir mums – ar ārstu, savas nozares profesionāļu un autoritāšu sniegtu un sagatavotu informāciju, kas var būt ļoti noderīga visām topošajām māmiņām”, saka “Premium Medical”  priekšsēdētājs Juris Bārzdiņš.

Jaunā mobilā aplikācija ir Latvijā unikāls produkts, ko pirmo reizi izveidojusi medicīnas iestāde un kas, izmantojot mūsdienu tehnoloģiju piedāvātās iespējas, var kļūt par kvalitatīvu informācijas avotu lielam skaitam topošo ģimeņu, kuras infromāciju gūst pārsvarā interneta vidē un izmantojot mūdienu tehnoloģijas. Tā ir sagatavota latviešu valodā un ir paredzēta grūtniecēm, jaunajām māmiņām, topošajiem tētiem un citiem interesentiem.

Aplikācija ir lietojama ar šādām ierīcēm: Phone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3., 4. un 5. paaudze). Ierīcēm nepieciešama iOS 5.0 vai jaunāka telefona operētājsistēma.

To iespējams lejuplādēt Apple aplikāciju veikalā AppStore bez maksas

To iespējams izdarīt:

  • Apple AppStore aplikācijā, kas atrodama uz iPhone telefoniem;
  • iTunes datorprogrammā. Aplikācija atrodama iTunes sadaļā Store, no kurienes to var viegli lejuplādēt. Tā saglabājas sadaļā Apps un pieslēdzot telefonu datoram, aplikācija uzreiz tiek ielādēta telefonā un to var lietot.

Sīkāka informācija par šo aplikāciju pieejama AppStore, meklējot pēc nosaukuma „Grūtniecība” vai klikšķinot uz saites: https://itunes.apple.com/us/app/grutnieciba/id595074709?ls=1&mt=8

Aplikācijas saturs ietver:

  • Ilustrētu informāciju par bērniņa attīstību mātes vēderā no 1. grūtniecības nedēļas līdz bērniņa piedzimšanai;
  • Informāciju par nepieciešamajiem izmeklējumiem katrā grūtnicības nedēļā un vizītē pie grūtniecības uzraudzības speciālistiem;
  • Informāciju par ārsta apmeklējuma nepieciešamību un regularitāti (kurā grūtniecības nedēļā, kura vizīte pie ginekologa paredzama);
  • Informāciju par to, kādi medicīniskie izmeklējumi katrā grūtniecības periodā jāveic, kā arī informāciju par to, kādus izmeklējumus un procedūras klīnika Premium Medical nodrošina  Grūtniecības uzraudzības programmas ietvaros ( klīnika piedāvā Grūtnieces aprūpes premium karti, kas darbojas līdzīgi kā apdrošināšanas karte). Šī informācija ir ļoti noderīga arī māmiņām, kas grūtniecības uzraudzību neveic klīnikā Premium Medical, jo tādā veidā nevar palaist garām svarīgus izmeklējumus pie sava ginekologa u.c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko