Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Ko par mums uzzinās, ja lietojam Google servisus? Kas jauns Google datu drošības jautājumos?

Vai zinājāt, ka sākot ar novembra vidu Google epasta lietošanas noteikumos ir gaidāmas izmaiņas? Tiem, kas vēl tos nav izlasījuši, Nākotnes parks piedāvā to svarīgāko, kam vērts pievērst uzmanību!
Svarīga ziņa visiem, kas izmato Google epastu!       
Vai zinājāt, ka sākot ar novembra vidu Google epasta lietošanas noteikumos ir gaidāmas izmaiņas? Tiem, kas vēl tos nav izlasījuši, Nākotnes parks piedāvā to svarīgāko, kam vērts pievērst uzmanību!
1) Kopīgie ieteikumi vai kāpēc te parādās jūsu vārds un bilde?
Google vēlas jums, jūsu draugiem, kolēģiem un paziņām piedāvāt viņuprāt ikvienam vajadzīgāko un svarīgāko informāciju. Lai to izdarītu, ieteikumi balstās uz jums pazīstamo cilvēku atsauksmēm, komentāriem un vērtējumiem -- vēl tos sauc par kopīgajiem ieteikumiem. 
Piemēram, kad jūsu draugs meklēs tuvāko sporta preču veikalu, un kā ieteikumu saņems to veikalu, kuru jūs novērtējām pozitīvi vai ierakstījāt kādu komentāru. Un ja būsiet to atļāvuši, draugs redzēs arī jūsu vārdu un profla bildi. Svarīgi, ka profila īpašnieks var izvēlēties, vai vēlas šo informāciju publiskot. Esi vērīgs, un vēlreiz pārbaudi kopīgo ieteikumu iestatījumus! 
http://ej.uz/kopigie
2) Droša mobilo ierīču lietošana
Vēlreiz atgādinām, ka lietot telefonu mašīnas vadīšanas laikā tik tiešām nav prātīgs lēmums. Epasts pagaidīs un Twitteris nekur nepazudīs. Tāpat arī pārāk skaļa mūzikas klausīšanās kājāmgājējam var gan bojāt dzirdi, gan arī novērst koncentrēšanos no ceļa. Lieto prātīgi, nepakļaujot briesmām sevi un apkārtējos!
Tiešām, uz nerviem krīt tie cilvēki, kas iet pa ielu ieurbusies savos viedtālruņos, jo redziet, viņi var uzgrūsties jums, kas arī iet pa ielu ieurbies sava viedtālrunī...
3) Pārliecinies, ka tava parole ir drošībā
Ja lietojat Google epastu, ļoti iespējams, ka lietojat ari Google+, kur dalāties ar fotoattēliem, tāpat vēl to izmantojat, lai piekļūtu savam youtube kontam, nemaz nerunājot par saviem kontaktiem, kuri nebūt nevēlas tikt publiskoti. Izmantojiet drošas paroles, nepierakstiet to uz galda un nerādiet citiem!
Lai brīdinātu par aizdomīgiem pieslēgšanās mēģinājumiem (piemēram, neizdevušos mēģinājumus pieteikties jūsu kontā vai divus pieteikšanās gadījumus jūsu kontā īsā laika periodā no datoriem, kas atrodas ļoti tālu viens no otra), Googe turpmāk rādīs paziņojumu par šādu neparastu darbību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko