Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Panasonic prezentē uzlaboto 2013 Smart VIERA plazmas HD televizoru līniju Eiropā

Panasonic prezentē savu ekskluzīvo 2013. gada Smart VIERA plazmas HD televizoru līniju Eiropai. Tā piedāvā TV skatīšanas pieredzi, apvienojot visas jūsu iemīļotās lietas vienuviet, kā arī pilnveidotas tīklošanas īpašības, paplašinātas savienojuma iespējas, atjauninātu attēlu kvalitāti un pārsteidzošu dizainu.

Balstoties uz kompānijas kā tirgus inovāciju virzītājspēku reputāciju televizoru tirgū, Panasonic 2013. gada Smart VIERA plazmas televizori ir kas vairāk par ekrānu – tie apvieno sevī labāko no interneta un apraides televīzijas, saturu, sociālos tīklus un aplikācijas, lai nodrošinātu jūs ar ātru un vieglu piekļuvi visām jūsu mīļākajām lietām. Jauno Smart VIERA televizoru klāsts pat ļauj jums pašizpausties, viegli veidojot savu personīgo mājas ekrānu, kurā ir vairāk nekā 11 jūsu iemīļoto aplikāciju, funkciju un pakalpojumu.

Jaunajā VIERA plazmas televizoru līnijā ir 12 modeļi ar ekrāniem no 42 līdz 65 collām, ieskaitot vadošo Smart VIERA ZT60 sēriju, kas nodrošina visaugstākās kvalitātes attēlu un plašu gudru un draudzīgu īpašību klāstu.

2013. gada VIERA plazmas televizoru līnija, ieskaitot ZT60, VT60, GT60, ST60 un X60 sēriju, balstās uz pieciem galvenajiem attīstības pilāriem:

1. Attēla kvalitāte

Panasonic ir slavens ar saviem centieniem uzlabot plazmas televizoru attēla kvalitāti, un tas turpinās arī 2013. gada sērijā:

  • Jaunie attēla kvalitātes standarti – uzlabojumi attēla apstrādes un ražošanas tehnoloģijās ļāvuši Panasonic 2013. gada jaunajiem plazmas televizoriem nodrošināt visaugstākos kontrasta līmeņus un visdziļāko melno krāsu. Pateicoties sarkanajam fosforam, ko izmanto labākai krāsu atveidošanai, un 3000 Hz Focused Field Drive (FFD) asākām kustībām, pat epizodes ar ārkārtīgi ātrām kustībām nodrošinās jums elpu aizraujošus brīžus.
  • Studio Master Panel – Jaunā VIERA ZT60 plazmas televizoru sērija, kas ir Panasonic flagmanis attēlu kvalitātes ziņā, ir Studio Master Panel, kas nodrošina visdziļāko melno krāsu un pārsteidzošu attēlu kvalitāti. Pateicoties pievienotajam jaunajam filtram High Contrast Pro filter, ZT Series sniedz uzlaboto ārējās gaismas ēnojumu, skaidrumu un gaismas pārraidīšanu. Jaunais panelis samazina atblāzmas, radot asākus attēlus un lielāku kontrastu gaišā vidē.
  • Jaudīgs procesors – ZT60 un VT60 apgādāti arī ar Hexa Procesoru, kas nozīmē, ka jūs nekad nepalaidīsiet garām detaļas, skatoties filmas vai sporta raidījumus vai spēlējot visjaunākās grafiskās spēles.

2. Viegla darbība

Panasonic 2013. gada Smart VIERA plazmas televizoru līnija nodrošina pēc iespējas vienkāršāku Smart TV skatīšanas pieredzi, vienlaicīgi ļaujot jums un jūsu ģimenes locekļiem pašizpausties, izveidojot savus personīgos mājas ekrānus. 2013. gada televizoriem ir šādas inovācijas:

  • Mans mājas ekrāns: jauna inovatīva personalizācijas funkcija, kas ļauj katram lietotājam mājās pašizpausties, izveidojot savu mājas ekrānu, kas nodrošina ātru piekļuvi iemīļotajam saturam. Šo funkciju var pilnībā pielāgot savam vajadzībām, lai visas mūsu iemīļotās lietas būtu vienuviet, no iemīļotās grafikas līdz fona attēlam, kas uzņemts ar LUMIX kameru. Lai padarītu jūsu ekrānu vēl personalizētāku, gudrā un draudzīgā Seju atpazīšanas funkcija nekavējoties jūs atpazīs, izmantojot iebūvētu kameru[1], un ieslēgs jūsu personalizēto Mājas ekrānu.
  • Pieskaries un dalies 2.0 – 2013. gada televizoru līnijai ir arī Pieskaries un dalies funkcija, kas pārvērš jūsu televizoru par „mezglu”, kurš nodrošina foto un video satura netraucētu straumēšanu un dalīšanu ar jūsu viedtālruni un planšetierīcēm, kā rezultātā viss jūsu iemīļotājs saturs nonāk vienuviet. Savukārt lietojot jauno „pieskaries un glabā” funkciju, jūs varat nosūtīt fotogrāfijas un videoierakstus no sava viedtālruņa vai planšetierīces pa tiešo uz savienojamo 2013. gada VIERA Smart sērijas VIERA HD televizoriem ar vienkāršu pirksta pieskārienu, kā arī atgriezt šos materiālus atpakaļ savās viedierīcēs. Funkcija „pieskaries un dalies” 2.0 ļauj arī skatīties jūsu fotogrāfijas un videoierakstus uz lielā ekrāna no citām Android vai iOS ierīcēm
  • Balss vadība: Panasonic ir iestrādājis 2013. gada VIERA televizoros Balss vadības funkciju, kas atbalsta līdz pat 18 Eiropas valodām. Šī funkcija vienkāršo TV pārlūkošanu, ļaujot jums ievadīt atslēgas vārdus, URL adreses vai sociālo tīklu ziņojumus, nosaucot tos Smart VIERA vadības konsolei vai savietojamam viedtālrunim vai planšetdatoram.
  • Skārienpildspalva – Jaunā Skārienpildspalvas funkcionalitāte, kas izmanto papildu Elektronisko Skārienpildspalvu (TY-TP10E), ļauj lietotājiem elektroniski zīmēt vai rakstīt uz TV ekrāna. Vienalga, kur izmanto Skārienpildspalvas funkcionalitāti – spēlēs, zīmējot vai pievienojot ziņojumus fotogrāfijām vai filmām, kuras pēc tam var saglabāt SD kartēs vai cietajos diskos, tā piešķir papildu dimensiju  televizoru personalizācijas opcijām.

3. Tīklošana

Pateicoties visplašākajam savienojumu iespēju klāstam, 2013. gada Smart plazmas televizoru līnija ļauj jums skatīties, sērfot, pļāpāt un dalīties ar saturu. Atliek tikai nospiest pogu, un jums pavērsies plašas pārlūkošanas, satura pasūtīšanas, spēļu, iepirkšanas un citas iespējas Jūsu televizorā:

  • Uzlabotā VIERA Connect funkcija: katrs jaunais Smart VIERA HDTV piedāvā uzlaboto VIERA Connect platformu, kas piedāvā vairāk iespēju video satura straumēšanai, unikālās sociālās tīklošanas funkcijas, pilnībā integrētās aplikācijas un ērtas meklēšanas funkcijas, lai ierīci varētu lietot ātri un viegli. Visi Smart VIERA televizori piedāvā plašas savienojuma iespējas.
  • 2 kanālu HD uztvērējs: Panasonic arī aprīkojis atsevišķus 2013. gada televizoru modeļus ar 2 kanālu HD uztvērēju, padarot TV skatīšanos daudz elastīgāku. Tagad jūs varat skatīties vienu raidījumu un vienlaicīgi ierakstīt citu, vai arī skatīties vienu raidījumu jūsu televizorā, kamēr cits ģimenes loceklis skatās raidījumu, kas vienlaicīgi tiek pārraidīts uz planšetdatora.
  • Iebūvēta kamera: VT60 ir arī Panasonic vēsturē pirmā iebūvēta kamera, kura uzlabo mājas izklaides pieredzi, piedāvājot arī seju atpazīšanas un video zvana funkcijas.

4. Dizains

Balstoties uz 2012. gada "stikla un metāla" dizaina koncepciju, 2013. gada VIERA plazmas televizori turpina koncentrēties uz elegantu dizainu, vienlaicīgi sniedzot teicamu attēlu atveidošanu un izcilu skaņas kvalitāti. VT60 sērijas televizoriem ir iebūvēti sānu skaļruņi, un plāns metāla pamats, bet ZT un VT sērijas modeļos realizētais “vien stikla loksne” koncepts sniedz minimālisma estētiku un dizainu.

5. Draudzīgums videi

2013. gada plazmas televizoru līnija arī var lepoties ar virkni enerģiju taupošu īpašību un funkciju, kas palīdz aizsargāt apkārtējo vidi, bet ZT60 sērijas paneļi nesatur dzīvsudrabu un svinu. Jaunā luminofora tehnoloģija un aizmugurējā paneļa tehnoloģija paildzina paneļa kalpošanas ilgumu līdz 100 000 stundu. Tas nozīmē, ka Jūs varat skatīties televizoru 30 gadus, astoņas stundas dienā.

Turklāt tika ieviesta Eco Navigācijas sistēma, kas ļauj jums pielāgot pilnu enerģijas taupības funkciju komplektu, kas ir pieejams Jūsu televizorā. Tas ir Gudrais automātiskais gaidīšanas režīms, kas automātiski samazina audio un video ierīču enerģijas patēriņu, kad šis ierīces nelieto, un Eco režīms, kas pielāgo attēla gaišumu atbilstoši telpas gaišuma līmenim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko