Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Panasonic radina patērētājus pie 3D kamerām

Paraugoties uz _Panasonic _aktivitātēm, kļūst skaidrs, ka šī kompānija nolēmusi jau šogad cilvēci pieradināt pie 3D satura veidošanas mājas apstākļos. Vispirms kompānija izrādīja masīvu un dārgu trīs dimensiju kameru, bet mazliet vēlāk apsolīja apgādāt ar telpisku attēlu radīt spējīgu objektīvu arī _Lumix _sērijas fotokameras.

Ja formalitāšu kārtošana pārlieku neievilksies, Panasonic HDC-SDT750 kļūs par pirmo tirgū pieejamo plaša patēriņa 3D videokameru. Tā būs aprīkota ar standarta 1080 rindu sensoru, kas formāli ļaus filmēt Full HD izšķirtspējā, taču realitātē attēls nebūs tik labs, kā kino redzamajās 3D filmās. Tā kā materiāls tiek dalīts divos kanālos, katrā attēla izšķirtspēja ir 960x1080 punktu. Video varēs atskaņot 3D televizorā, pieslēdzot kameru ar HDMI kabeli, vai arī ierakstot materiālu SD kartē. SDT750 būs nopērkama oktobrī un maksās ap 800 latiem.

Ja cena šķiet par augstu, tad var mēģināt izlīdzēties ar Panasonic pusprofesionālās Lumix-G sērijas kameru, jo tām  varēs iegādāties 3D objektīvu. Bezspoguļa kameras, kurās tiek izmantots Mikro četru trešdaļu standarta sensors, ir salīdzinoši lētas. Tās maksā zem 500 latiem. Panasonic gan vēl nav nosaucis, ar kurām kamerām objektīvs «sadarbosies», taču var pieņemt, ka to sarakstā būs G2, kas ir viena no šīs sērijas labākajām pārstāvēm. Objektīvs būšot nopērkams gada nogalē, bet tā cena vēl nav zināma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko