Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Sony VAIO Pro pasaulē vieglākais skārienjūtīgā ekrāna Ultrabook dators

Ar VAIO  Pro - pasaulē vieglāko skārienjūtīgā ekrāna Ultrabook datoru, varēsiet veikt jebkuru uzdevumu!  
  • Vieglākais 29,4 cm (11,6”) / 33,7cm (13,3”) Ultrabook dators ar skārienjūtīgu ekrānu 
  • Veidots no izturīga, vienvirziena oglekļa šķiedru materiāla
  • Ērta rakstīšana ar apgaismotu tastatūru   

Datora ekrāna lielums ir piemērots ceļojumiem –29,4 cm (11,6”) un 33,7 cm (13,3”). Ar VAIO Pro varēsiet izmantot Windows 8 potenciālu visas dienas garumā. Īpašais korpuss ir veidots no vienvirziena oglekļa šķiedru materiāla, kas ir par 50% vieglāks un par 25% izturīgāks par alumīniju – tas ir ideāli piemērots ikdienas darbam, lai svars nebūtu jūtams. Taču neskatoties uz vieglo svaru, datoram ir jaudīgs 4.paaudzes Intel Core procesors.

Video, fotogrāfijas un prezentācijas izskatīsies vislabāk VAIO Pro Full HD skārienekrānā. Unikālais Sony TRILUMINOS ekrāns mobilajām ierīcēm nodrošina bagātāku un dabiskāku skatīšanos ar skaidrām un reālistiskām krāsām.

Ir ērti rakstīt ar VAIO Pro tastatūru, kas, datoram esot atvērtā veidā, ieņem rakstīšanai ērtu leņķi. Plašais atstatums starp taustiņiem un taustiņsitiena dziļums samazina kļūdas, kad strādājat gultā, savukārt delmu atbalsts samazina locītavu deformāciju. Savukārt tastatūras aizmugurējais apgaismojums ļauj rakstīt tumšās telpās vai nakts pārlidojumos.

Akumulatora darbības laiks ir līdz 8 stundām (**)VAIO Pro 13 kas ļauj strādāt bez uzlādes visu dienu. Turklāt būs  nopērkams papildus akumulators, kas paildzinās darbības laiku līdz pat 18 stundām (**)VAIO Pro 13, kas būs vairāk nekā pietiekami, lai varētu pabeigt atskaites vai noskatīties filmu gara pārlidojuma laikā.

VAIO Pro ir izcila skaņa, vienalga, vai skatāties filmas vai klausāties mīļāko mūziku. Clear Audio+ režīms ļauj jums izvēlēties no četriem atšķirīgiem iestatījumiem atkarībā no tā, ko klausāties, kā arī regulēt skaņas efektu iestatījumus.

Vienkārši pieskarieties ar NFC bezvadu skaļruņiem vai austiņām VAIO Pro, lai izveidotu savienojumu un uzreiz pārsūtītu skaņu[1]. Jūs varēsiet klausīties savas mīļākās dziesmas izteiksmīgā un skaidrā ciparu kvalitātē - un nebūs jāraizējas par kabeļu mudžekli.

Apnicis “ķert” bezvadu signālus savā viesnīcas istabā, vai arī tad, kad jūs strādājat izbraukumā? Wi-Fi rūteris, kas darbojas ar strāvu, pārveido kabeļinterneta savienojumu Wi-Fi tīklā. Tikai pievienojiet to strāvai un uzreiz izveidojiet paši savu Wi-Fi tīklu. Bez vadiem savienojiet līdz pat piecus viedtālruņus vai planšetdatorus, tādejādi visas jūsu ierīces var izmantot signālu un ātri piekļūt internetam.

Jaunie Sony VAIO Pro būs nopērkami Latvijas labākajos elektronikas veikalos, sākot no jūnija beigām par Ls 850, atkarībā no datora konfigurācijas.
 

VAIO Pro: galvenie parametri (atšķiras pa valstīm)

Modelis

VAIO PRO 13

Procesors

Līdz Intel Core i7-4500U ar Intel Turbo Boost tehnoloģiju

Operētājsistēma

Windows 8 vai Windows 8 Pro

Operatīvā atmiņa

Līdz 8GB DDR3 1600MHz SDRAM

Atmiņa

Līdz 512GB SSD

Ekrāns

33,7 cm (13.3”) Full HD (1920x1080) ar plašu (16:9) ekrāna malu attiecību; kapacitīvais skārienekrāns; TRILUMINOS ekrāns mobilajām ierīcēm 

Grafika

Intel HD Graphics 4400

Citi parametri

WLAN 802.11a/b/g/n; Bluetooth Ver. 4.0 + H; USB 3.0 (x1), USB 3.0 ar USB uzlādi (x1); HDMI izeja; SD atmiņas kartes slots; stereo skaļruņi ar Clear Audio+ režīmu; priekšējā tīmekļkamera ar Exmor R for PC; TCG ver1.2 Security chip (on Windows 8 Pro); NFC; HDMI uz VGA pārveidotājs; AC powered Ethernet to Wi-Fi Router

Lielums bxaxp

Aptuveni 322 mm x 17.2 mm x 216 mm

Svars

Aptuveni 1,06 kg (ar standarta akumulatoru)

[1] Sony viena pieskāriena klausīšanās izmanto Near Field Communication (NFC) tehnoloģiju. Saderīgas audio ierīces ar Sony viena pieskāriena klausīšanos: SRS-BTX500/BTX300, SRS-BTM8, DRC-BTN40/40K, MDR-1RBT, SRS-BTV5

(**) (pamatojoties uz Mobilemark 2007 un izvēlētu konfigurāciju)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko