Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

American Express pasniedz balvu Parex bankai par lieliskiem pārdošanas rezultātiem un pagarina sadarbības līgumu

Pagājušā gada nogalē Parex bankas prezidents Valērijs Kargins un Parex bankas Maksājumu karšu daļas vadītājs Andris Riekstiņš viesojās Amerikas Savienotajās Valstīs un Ņujorkā apmeklēja starptautiskās karšu izdevējas kompānijas American Express galveno biroju. Vizītes laikā Valērijs Kargins un Andris Riekstiņš tikās ar kompānijas American Express prezidentu (Chairman and CEO of American Express) Kenneth I.

Chenault, kurš Parex bankas prezidentam pasniedza balvu par lieliskiem pārdošanas rezultātiem – vairāk nekā 100.000 American Express kredītkaršu izdošanu Latvijā. Vienlaikus tika pagarināts savstarpējās sadarbības līgums starp Parex banku un kompāniju American Express.

Parex banka ieguva ekskluzīvas tiesības izplatīt American Express kredītkartes Latvijā 2005.gada maijā, un patlaban Latvijas iedzīvotājiem tā piedāvā trīs veida kredītkartes – Amercian Express Platinum, American Express Gold un American Express Blue. Šīs kredītkartes ir unikālas, jo tās ir radītas īpaši vietējiem klientiem lietošanai Latvijā un ārpus tās robežām, sniedzot iespēju saņemt īpašas priekšrocības un pakalpojumus, kuri tiek piedāvāti tikai American Express kredītkaršu lietotājiem.

No šī gada oktobra tiesības izplatīt American Express kredītkartes Lietuvā ieguva Parex bankas meitas uzņēmums Parex Bankas. Latvijā izsniegto karšu skaits nepilnu trīs gadu laikā jau ir pārsniedzis 100 000.

Fotogrāfijās redzamie cilvēki (no kreisās puses):
1) Parex bankas prezidents Valērijs Kargins un kompānijas American Express prezidents (Chairman and CEO of American Express) Kenneth I. Chenault ar balvu – kristāla trauku;
2) Parex bankas Maksājumu karšu daļas vadītājs Andris Riekstiņš, Parex bankas prezidents Valērijs Kargins, kompānijas American Express prezidents Kenneth I. Chenault un EMEA reģiona vecākais viceprezidents Peter Wright.

Par American Express globālā tīkla pakalpojumiem
American Express ir daudzfunkcionāla pasaules mēroga ceļojumu un finanšu  pakalpojumu kompānija, kas dibināta 1850. gadā. Kopš 1996. gada American Express ir enerģiski īstenojusi stratēģiju ar mērķi  atvērt  tirdzniecības tīklu un karšu produktu portfeli karšu emitentiem visā pasaulē. Izmantojot savu globālo infrastruktūru un American Express zīmola pozitīvo reputāciju, uzņēmums plāno nodrošināt arvien plašāku pieeju savam pakalpojumu tīklam visā pasaulē. American Express jau ir noslēgusi vienošanās ar partneriem par karšu izlaišanu 120 pasaules valstīs.

Par Parex banku:
Parex banka ir viena no stabili augošām Latvijas komercbankām ar aktīviem vairāk kā  4,3 miljardi EUR. Parex banka saviem klientiem piedāvā integrētus pakalpojumus tādās jomās, kā kreditēšana, maksājumu kartes, līzings, aktīvu pārvaldīšana un vērtspapīru tirdzniecība. Patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2500 cilvēki. Bez tam Parex bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 15 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāles Berlīnē, Hamburgā, Stokholmā, Malmē, Tallinā un Narvā, meitas banka AP Anlage und Privatbank AG Šveicē un Parex Bankas Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes. Parex bankai ir piešķirti šādi starptautiskie reitingi: Moody\'s Investors Service – Baa3 (investment grade), Fitch Ratings – BB+, Capital Intelligence – BBB (investment grade).

Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis: 67010141 vai 29476754
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses