Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Aptauja: visčaklākie krājēji — vāvere, ezis un pele

Bērnu aptaujā par čaklāko dzīvnieku, kurš veido krājumus, uzvarētāja gods ticis mazajai un strādīgajai vāverei. Arī ezis un pele izpelnījās bērnu atzinību, ieņemot otro un trešo vietu krājēju topā.

Aptauja tika veidota zīmējumu konkursa veidā, sadarbojoties AS „Hansabanka” un izdevniecībai „Egmont Latvija”. Ikviens bērns varēja sūtīt savu zīmējumu ar čaklāko krājēju uz izdevniecību un piedalīties konkursā.

Tīna Ķuze, AS „Hansabanka” valdes locekle, Ieguldījumu pārvaldes vadītāja: „Tā kā viens no produktiem, ko piedāvā Hansabanka, ir uzkrājums bērna nākotnei, vēlējāmies izveidot atraktīvu un interesantu pasākumu bērniem, kur viņi varētu izpausties zīmējumos un attēlot tos dzīvniekus, kuri ir tie labākie un cītīgākie krājēji. Esam ļoti priecīgi par tik lielu atsaucību un patiešām skaistajiem bērnus zīmējumiem.”

Lai gan visbiežāk, kā labākos krājējus bērni atzina tieši vāveri, ezi un peli, šis gods tika arī citiem dzīvniekiem, piemēram, lielajam lācim - pekainim, putniem, zaķim, bitēm un sunim.

„Bija ļoti grūti izvēlēties tikai divus zīmējumus, kam piešķirt balvu, jo katrs no iesūtītajiem darbiņiem bija vienreizējs un neatkārtojams. Tāpēc izvēlējāmies starp tiem, kur skaidri bija redzams, ka bērns zīmējis pats, bez vecāku palīdzības,” skaidro T.Ķuze.

Kopumā tika iesūtīti 82 zīmējumi, no kuriem divu veiksmīgāko autori saņems balvas —interesantas un attīstību veicinošas rotaļlietas. Par konkursa uzvarētājiem tika atzīti Toms Timšāns no Rīgas, viņš savā zīmējumā attēloja vāveri, kura ķerrā savākusi prāvu riekstu krāvumu, un Sabīne Skeranska no Kalsnavas, kura zīmēja dažādus krājējus: putniņus, bites un pelīti.

Visus zīmējumus, kas tika iesūtīti konkursam būs iespējams aplūkot AS „Hansabanka” centrālās ēkas (Balasta dambis 1a) vestibilā no 15. līdz 29. maijam.

Papildu informācija:
Ivars Svilāns,
AS „Hansabanka”
Preses sekretārs
[email protected]
tālr. 7444561; mob. 29454411

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses