Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Ceturtā lielākā banka DnB Nord peļņu pērn dubulto

Ceturtās lielākās Latvijas bankas a/s DnB Nord banka, kas saglabāja visai aktīvu naudas aizdošanas politiku arī pēc kreditēšanas iegrožošanas pērnvasar, auditētā neto peļņa pērn sasniegusi Ls 19,6 milj. Tas ir divreiz vairāk par bankas 2006.gadā nopelnītajiem Ls 9,8 milj., liecina bankas auditētie darbības rādītāji.

Diena jau vēstīja, ka pirmās un trešās pēc aktīviem lielākās bankas - Hansabanka un SEB Unibanka, kas kredītos pērn beigās Latvijā bija izsniegušas visvairāk un kas vienas no pirmajām pierima naudas aizdošanā, - auditētā peļņa pērn bija attiecīgi Ls 98,9 milj. (+60%) un Ls 76 milj. (+85%). Parex banka, kas pērn pakāpās uz otro pozīciju un kas atšķirībā no skandināvu bankām savu kredītpolitiku būtiski nemainīja, pagaidām atklājusi vien 2007.gada neauditēto peļņu - Ls 40,06 milj. Piektajai lielākajai bankai Nordea, kas līdzīgi kā DnB Nord banka nerima kredītu izsniegšanā, auditētā peļņa pērn bija Ls 17,6 milj. - teju divreiz vairāk par 2006.gadā nopelnīto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Igaunija apsteigs Latviju?

Latvija, līdzīgi kā daudzas Eiropas valstis, saskaras ar būtiskām demogrāfiskajām problēmām, kuru sekas būs jūtamas nākamajās desmitgadēs. Dzimstības līmenis nav pietiekams, lai kompensētu iedzī...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses