Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

DnB NORD Banka saviem klientiem piedāvā jau piekto indeksiem piesaistīto obligāciju emisiju

No 2007.gada 27.augusta AS DnB NORD Banka ir sākusi izplatīt AB DnB NORD bankas (Lietuva) Pasaules akciju indeksiem piesaistītu obligāciju emisijas Nr.20–LV obligācijas. Obligāciju izplatīšanas periods turpināsies līdz 27.septembrim (ieskaitot).

Akciju indeksiem piesaistīta obligācija ir vērtspapīrs, kura dzēšanas brīdī investoram tiek garantēta visu ieguldīto līdzekļu atgūšana un papildus tiek izmaksāts pieaugums, kas atkarīgs no akciju indeksu vērtības kāpuma. Šāda veida obligāciju publisku piedāvājumu Latvijā veic tikai DnB NORD Banka.

Šobrīd izplatīto Eiro valūtas obligāciju termiņš ir 3 gadi un iespējamais vērtības pieaugums ir atkarīgs no vidējā akciju indeksu groza (Hang Seng (Ķīna), S&P 500 (ASV), NIKKEI 225 (Japāna) un DJ EURO STOXX 50 (Eiropa)) vērtības kāpuma. Naudas līdzekļu ieguldītājam pēc termiņa beigām tiek garantēts vismaz 5% ieguldījumu vērtības pieaugums neatkarīgi no akciju indeksu izmaiņām.

AS DnB NORD Banka veiksmīgi ir veikusi jau četras indeksiem piesaistīto obligāciju emisijas – iepriekšējās emisijas obligācijas tika piesaistītas Eiropas akciju indeksam DJ EURO STOXX 50 un sekmīgi izplatītas līdz 2007.gada 25.jūlijam.

Uz akciju tirgus indeksiem piesaistītajām obligācijām iespējams parakstīties jebkurā DnB NORD Bankas filiālē visā Latvijā. Ar emisijas Galīgajiem noteikumiem, Reģistrācijas dokumentu un Bāzes prospektu varat iepazīties DnB NORD Bankas mājas lapā: www.dnbnord.lv un DnB NORD Bankas (Lietuva) mājas lapā www.dnbnord.lt.

Papildu informācija:

Inga Grabinska

DnB NORD Bankas sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālrunis: +371 70 15 395; Fakss: +371 70 77 131

E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses