Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

DnB NORD Banka veic kredītprocesu automatizāciju

DnB NORD Banka ir pabeigusi kredītprocesu automatizācijas ieviešanas procesu. Tas nozīmē, ka turpmāk kredītus bankā būs iespējams saņemt vēl ātrāk, tērējot mazāk laika dažādām, ar kredīta noformēšanas procesu saistītām, formalitātēm.

Pateicoties kompānijas DigitalMind izstrādātajam jaunajam risinājumam, DnB NORD Bankas klientu dokumentācijas apstrāde un lēmumu pieņemšana par kredītu izsniegšanu tiks veikta elektroniskā vidē - centralizētā procesu automatizēšanas sistēmā. Daļa no nepieciešamās dokumentu pārbaudes un saskaņošanas notiks elektroniski, jo visi dokumenti tiks uzglabāti vienotā elektroniskā arhīvā, kas atvieglos kredītu izsniegšanas procedūru.

„DnB NORD Banka vienmēr ir veltījusi lielu uzmanību jaunu tehnoloģiju un tehnisko risinājumu ieviešanai un klientu apkalpošanas procesu optimizācijai. Tāpēc kredītu procesu automatizācija ir viens no soļiem plānveidīgā bankas informatīvo sistēmu attīstībā. Esam pārliecināti, ka arī turpmāk mūsu klienti atzinīgi novērtēs papildus ērtības un pakalpojumu kvalitāti, ko banka nodrošina, izmantojot labākos industrijā pieejamos tehnoloģiskos risinājumus”, stāsta DnB NORD Bankas Filiāļu pārvaldes vadītājs Intars Sloka.

DigitalMind valdes priekšsēdētājs Rinalds Sluckis ir pārliecināts, ka viņa vadītā kompānija savu uzdevumu ir veikusi sekmīgi. „Šāda veida projekts ir spilgts piemērs tam, kā banka ar inovāciju un modernu tehnoloģiju palīdzību var apsteigt konkurentus un paplašināt savu klientu loku,” saka Sluckis.

DigitalMind vadītājs arī pastāstīja, ka banku operācijām nākotnē būs tendence kļūt arvien ātrākām un lētākām. „Banku peļņa, ko tās gūs no pārdotajiem produktiem un pakalpojumiem, jau tuvākajā nākotnē kritīsies. Tādēļ būs nepieciešams domāt par savu procesu efektivitātes paaugstināšanu. Piemēram, automatizējot kreditēšanas procesus, kuri prasa lielus administratīvos resursus, bankas iegūst ne tikai iespēju ietaupīt, bet arī nozīmīgu pamatu tālāko iekšējo procesu uzlabošanai un automatizēšanai pēc līdzīga principa,” uzskata Sluckis. Viņš arī norādīja, ka „šāda procesu uzlabošana var palīdzēt bankām saglabāt un palielināt iepriekš plānoto peļņu situācijā, kad izsniegto kredītu apjomi strauji krītas, bet produktu pašizmaksa un darbaspēka izmaksas pieaug. Izmantojot vairāk tehnoloģijas un vienkāršojot procesus, bankas sava biznesa vērtību tikai paaugstina.”

Rīgā, 2007. gada 3. septembrī.

Informāciju sagatavoja:

Jānis Riņķis, AS "Digital Mind" preses sekretārs

Tālrunis: +371 28607446

E-pasts: [email protected]

Internets: http://www.digitalmind.lv

Inga Grabinska, DnB NORD Banka sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālrunis: +371 67015395

E-pasts: [email protected]

Internets: http://www.dnbnord.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses