Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

ERGO Latvija atbalsta un apdrošina vērienīgu seno motociklu salidojumu

“ERGO Latvija” AAS atbalsta un apdrošina starptautiskā seno motociklu salidojuma „Rīga Retro 2007” pasākuma organizētāja civiltiesisko atbildību un seno motociklu obligāto civiltiesisko atbildību. “ERGO Latvija” AAS jau iepriekš ir atbalstījusi Rīga Retro automobiļu pasākumus un, tā kā sadarbības pieredze ar Rīgas Motormuzeju un Latvijas Antīko klubu ir bijusi abpusēji veiksmīga, arī šogad sabiedrība iesaistījās šajā pasākumā.

Starptautiskais seno motociklu salidojums „Rīga Retro 2007”, kas norisinājās Rīgā šā gada 11.augustā, bija centrālais un plašākais šīs vasaras seno spēkratu pasākums Rīgā. Vērienīgais pasākums veltīts sporta biedrības “Marss”  dibināšanas 100.gadadienai. Pasākumā piedalījās ap 60 seno motociklu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas. Rīgā tas bija pirmais tik plaša mēroga seno motociklu un motorolleru pasākums, kas sākās ar seno spēkratu parādes braucienu pa Rīgas ielām un noslēdzās ar seno motociklu izstādi Rātslaukumā. “ERGO Latvija” AAS valdes locekle Evija Čīma: “Seno spēkratu salidojums ir unikāls šāda veida pasākums Latvijā un lieliska iespēja Latvijas iedzīvotājiem vienlaicīgi gan atpūsties no nogurdinošās ikdienas, gan apskatīt interesantus seno motociklu eksemplārus no visas pasaules.

Ņemot vērā līdzšinējo pozitīvo sadarbības pieredzi Rīga Retro pasākumu rīkošanā, arī šogad ar prieku piekritām atbalstīt seno spēkratu salidojumu un esam gandarīti, ka lielai daļai Latvijas iedzīvotāju sniedzam iespēju atpūsties un iepazīt ko jaunu un interesantu.”

Papildus informācija:
Karīna Lieģe
ERGO Latvija AAS
Mārketinga un sabiedrisko attiecību
nodaļas speciāliste
tālr.: 7081941
fakss: 7081715
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses