Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

"Handelsbanken" atver filiāli Latvijā

Viena no ietekmīgākajām Zviedrijas bankām "Svenska Handelsbanken" ("Handelsbanken") atvērusi filiāli Latvijā, liecina bankas paziņojums.

Rīgas filiāle būšot pilna servisa filiāle, kurā tiks piedāvāti pakalpojumi gan privātpersonām, gan korporatīvajiem klientiem.

Filiāles vadītājs Arto Hauka norādījis, ka par bankas pakalpojumiem interesi izrādījuši ne tikai vietējie potenciālie klienti, bet arī jau esošie klienti no "Handelsbanken" mājas tirgus.

Pēc viņa teiktā, bankas darbinieki plūstoši runā latviešu, krievu, angļu, zviedru, somu un norvēģu valodā, un tas esot nepieciešams, jo arvien pieaug starptautisko klientu skaits.

Šogad "Handelsbanken" plāno atvērt filiāli arī Lietuvas galvaspilsētā Viļņā, savukārt kopš 2006.gada vasaras bankas filiāle darbojas Igaunijas galvaspilsētā Tallinā.

Diena jau rakstīja, ka savulaik "Handelsbanken" pieteicās Latvijas Hipotēku un zemes bankas privatizācijai, tomēr valdība šo lēmumu nepieņēma. Eksperti iepriekš norādījuši, ka Latvijā vāji vai nepārstāvēto banku potenciālā izvēršanās varētu veicināt tālāku cenu kritumu, taču, ņemot vērā spēcīgo konkurenci tirgū, tas nebūs būtisks. Pēc banku jomas pārstāvju domām, pilnīgi brīvu nišu Latvijas banku tirgū nav, tomēr ir vairāk aizņemtas, piemēram, kreditēšana, un brīvākas, piemēram, uzkrājumu produkti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses