Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

"Hansabanka" pirmā sāk piedāvāt automātisko izlīdzināto maksājumu par elektroenerģiju internetā

Tikai „Latvenergo” un „Hansabanka” klienti izlīdzināto maksājumu par elektroenerģiju un automātisko apmaksu internetā varēs izveido paši, neizejot no mājas. Automātiskais izlīdzinātais maksājums nozīmē, ka banka katru mēnesi automātiski no konta pārskaita vienādu summu neatkarīgi no elektroenerģijas patēriņa attiecīgajā mēnesī.

Jaunais „Hansabankas” un „Latvenergo” e-pakalpojums nodrošina ātru, ērtu un vienmēr savlaicīgu elektroenerģijas rēķinu apmaksu tikai ar vienreizēju rīkojumu internetā, nedodoties ārā no mājas. Pateicoties izlīdzinātajam maksājumam, var labāk arī plānot naudas plūsmu, jo rēķini gada garumā būs par vienādu summu, neizjūtot sezonālās svārstības maksājumu summā. Ērika Pennere – Pučko, „Hansabanka” Elektronisko norēķinu daļas vadītāja: ”Līdz šim, ja klients vēlējās pieslēgt automātisko rēķinu atmaksu par elektroenerģiju, bija jāiziet samērā gara ķēdīte, kas prasīja 2-3 mēnešus. Piemēram, nepietika ar automātiskā rēķinu apmaksas pieteikšanu bankas filiālē. Tas sāka darboties tikai tad, kad „Latvenergo” saņēma informāciju par klienta noslēgto līgumu par automātisko rēķinu apmaksu un kad „Latvenergo” darbinieks bija sazinājies ar klientu, lai vienotos par izlīdzināto maksājumu turpmākajam gadam. Savukārt šobrīd, izmantojot „Hansabanku”, izlīdzinošo maksājumu par elektroenerģiju „Latvenergo” klienti varēs izveidot, neizejot no mājas, izlīdzināto maksājumu un automātisko apmaksu, paši piesakot internetā.” Pakalpojumam pieteikties var ikviens „Latvenergo” klients – privātpersona, kuram ir algas vai privātkonts „Hansabankā”. Uz klienta vārda, jābūt reģistrētam īpašumam, par kuru tiek veikta automātiskā elektroenerģijas apmaksa. Šobrīd automātiskā rēķina apmaksa no „Hansabankas” uz „Latvenergo” maksā 0.20 LVL, bet, tiek plānots, ka šīs maksājums būs zemāks. Lai klientiem būtu ērtāk pieteikt pakalpojumu, „Hansabankas” internetbanka www.hanzanet.lv un „Latvenergo” mājas lapas ir savstarpēji saistītas.

No www.hanzanet.lv sadaļas „e-pakalpojumi” pa tiešo iespējams nokļūt www.e-latvenergo.lv, vienlaicīgi gan noslēdzot prognozi par patērēto elektroenerģijas apjomu, gan automātisko rēķinu apmaksu. Ja, vienlaicīgi ar prognozes pieteikšanu, nenoslēdz automātisko rēķinu apmaksu, to var izdarīt arī vēlāk pa tiešo www.hanzanet.lv sadaļā „automātiskie rēķinu līgumi” vai arī no „Latvenergo” mājas lapā www.e-latvenergo.lv sadaļā „automātisko rēķinu apmaksas noformēšana.

Papildu informācija:
Kristīne Jakubovska,
AS „Hansabanka”
Preses sekretāre
[email protected]
tālr. 67444561; mob. 29128208

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Igaunija apsteigs Latviju?

Latvija, līdzīgi kā daudzas Eiropas valstis, saskaras ar būtiskām demogrāfiskajām problēmām, kuru sekas būs jūtamas nākamajās desmitgadēs. Dzimstības līmenis nav pietiekams, lai kompensētu iedzī...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses